« and now, for something completely different... | Main | SUECIA, FINLANDIA Y DINAMARCA RECOMIENDAN NO USAR ELNAVEGADOR INTERNET EXPLORER »

london

Pois! Aqui estem, a Londres, ciutat de rasca perpetua, nuvols perpetus i menjar expensive.
De moment hem visitat: Pont de la Torre, Torre de Londres (des de fora), Camden, Picadilly Circus (me l`imaxinava mes gran), Trafalgar Square, Palau de Buckingham (hi vaig arribar de xiripa) i el Brittish Museum, que a part de pedres i momies, te una exposicio especial de spanish tourists. Fins als nassos d`espanyolitos.
Tambe vam anar a veure als Infected Mushroom+Astrix+GMS+Psycraft. El lloc, molt gran pero desaprofitat segons la Meri. Vale, hi havia una atraccio d`aquelles de "El Pulpo" a dins del recinte i al costat de la pista, pero res mes. Res de fluo. I tot molt comercial. Una tal "Dali" que era molt teatrera i molt (gollum)FAAAAAAAAAAAAAALSAAAAAAAAAA(/gollum). A part que la pava punxava en playback, no parava de fotre gestos i aspavientus sense parar, en plan "ou yeas, I am la diva del copon man", pero joer, tia, que es notava mol que quan apretaves les tecles del sintetitzador no es sentia UNA PUTA MERDA! Hauries d-assajar mes eh? La llastima d`haver-nos deixat la camera de fotos, es per a que puguessiu veure les pintes de la gent. INDESCRIPTIBLE! Ulleres provocadores d`atacs epileptics (no paraven de fer pampallugues en diferents colors), mil i un palets d`aquestos fluorescents per a fer senyals i el mes brutal de tot, la roba: nois, samarreteta apretada super cyber (si es que en portaven de samarreta, molta penya descamisada), motxilla estil "winnie the pooh" o "supernenas" o qualsevol personatge de dibuixos animats i pantalons megacyber tambe. Noies: (agafeu-vos) botes peludes a lo "yeti" estil descansos de quan vas a esquiar, colors fucsia, blanc, groc, negre....TOOOTES PORTAVEN LES BOTES (com arribi aqui aquesta moda, flipareu molt), despres podem fer una divisio, les noies que anaven vestides (multitud de modelitos varis, fluo o no: des de fades fluorescents amb vareta i ales i tot, fins a penya cyber-gotica amb unes plataformes de tres quilos i 3 pams d`alsada), i les que anaven en banyadors cibernetics fluorescents (es indiferent que tinguis una talla 36 o una 52, festival de la canne). Tambe destacar la gent que portava una mena de maraques de colorins. Pa flipa oiga.
En l`aspecte musical, destacar el tema que van fer Infected i Astrix plegats. Pero de la resta...tot molt comercial ("Homm-Mega, sponsored by Samsung"), com la parte oscura del psytrance, pro buenu, encara hi ha esperansa: a l`alberg vam coneixer una noia mexicana que va fent voltes per aqui tota solana, la Meri va fer servir el seu instint tranceru per a percebre les psyhedelic emanations i resulta que tambe li mola el plan tranceru -Meri:"Ja tu deia jo que era de los nuestrus!!"- I res, que diu que es passara per BCN al Mars, aixi queee...
I de moment crec que res mes. Ci vediamo a la tornada, o mes aviat hauria de ser, see you at the tornadeixon!
Byeeee

Ho va dir arnauh el 6 de Diciembre 2004 a las 10:20 PM | TrackBack
Parla ara o calla per sempre









Vols que et fitxi?