me namoraooooo

Ojjj, la primavera porta aquestes coses...po si, me namurat...son dos. I son nois. Son dos Pioneer CDJ-100 que vaig tenir el plaer de coneixer ahir nit :_) Que fins que van, maremevaaaa!!
Doncs si, els vaig coneixer ahir, a casa del Tucho (pronunciat tuko) i de la Laura. Vam anar a sopar, que ens van convidar per agraïr-nos l'ajuda prestada el cap de setmana. Semblen (son) molt bona gent. Ell es d'Holanda i ella d' Euskadi. Diu que es van coneixer a una festa a Holanda. Van fer un Cous-cous vegetal molt bo, i despres un te, que feia moooooooooooooooolt temps que no en prenia :D I tambe hi era l'Eloy, i un amic d'ells. I despres va venir una noia de NewYork. I em van deixar provar els Pioneer, i ojjj...fins i tot crec que els va agradar la mini sessio a lo cutre. Nous amics :) Els vam comentar el tema de la festa a l'Agost, i crec que els va agradar l' idea, pero no me'n vaig enterar gaire, que estava a los platos :P Vam marxar a les 2 del mati.

I avui comença la maraton:
30/4/04: DliriOm party a un localillu de Vilanova, i despres munten la festa por ahi.
01/5/04: Richard Stallman a Mataro a la tarda. A la nit, CER goes to Chicken Farm a Papiolet, muskariensis party.
02/5/04: Quan s'acabi la festa de Muskaria, potser, nirem cap a la festa de Soundivision, que la fan a un lloc molt maco, i que no dire perque la paranoia me corroe.

I en principi res mes, be, que ja he entregat el paper de les vacances. De moment agafo del 23 al 31 d'Agost, i despres ja vorem. Hi he posat un "estimativo", per si despres em deixen retocar els dies. Ah, i que en Josu segueix fent el seu viatge, cada dia miro el seu weploc, a veure si hi ha res de nou...i algun dia em trobo una sorpresa :)

PD: Es veu que avui es el dia de la creacio(inventadura) de l'estat d'Israel. Ho he sabut de punyeteru bollo, llegint aixo.

PPD: M'he oblidat comentar que en Jaume Pastalle ha mort :( Bona cuina Jaume.

Viernes 30 Abril 2004 a les 16:54 | Comentaris (0)

vacasione?

Po si. Toca agafar les vacances per l'estiu...I ara que faig? L'ultima setmana completa d'agost segur que si (Boom)...la setmana abans diu que hi hi ha l' Omnifestival per Girona (diuen), i la setmana despres, hi ha un altre festival a Benicassim...i a mes, ara hi ha l'opcio de llogar el terrenitu aquell i fer la festa, que seria cap al 13-14 d'Agost...pero la Meri, que resulta que, PER FI, ha trobat feina, te vacances a l'Agost perque l'empresa tanca, i es molt chungu que pugui agafar algun dia al Setembre...aixi que...que faig?
Opcio A: agafo les tres ultimes setmanes d'Agost i em reservo una setmana per quan faci falta. Anem al Omni i al Boom i fem la nostra festa i passem de Benicassim.
Opcio B: Agafo del 16 al 31 d'Agost. Fem la festa i estem una setmana al terrenitu de relax, nem al Omni i al Boom i tenim 2 dies per tornar amb la calma. Em reservo 15 dies (mes dies de lleure) per mes endavant.
Opcio C Agafo del 19 al 31 d'Agost. Fem la festa, nem a l'Omni i al boom i em queden 18 dies.
Opcio D: Agafo nomes del 23 al 31. Fem la festa, tots menys jo van a l'Omni (dijous i divendres) i jo m'hi presento divendres nit. Tenim 3 dies per arribar al Boom i dos per tornar-ne. I em reservo 22 dies mes lleures.

Conclusions: El tema Camino s'esvaeix. Ja que si anem al Boom, seria molt bestia agafar nomes del 25 al 31, i fins i tot aixi, no m'agrada la idea de fer el cami amb pressa. A mes, que tampoc es plan d'agafar-me vacances i passar del bichu, que es mereix namica mes de la meva atencio :***
El que si es podria mirar, es el curs de Vipassana. Hauria de mirar calendari de cursos, pero crec que seria facil fer la combinacio.
El tema "O retorno dos Pingadinhos" queda nomes possible durant el viatge d'anada, i depen de com marxessim, estaria limitat a 2 o 3 dies...i per cremar les vacances nomes de festival en festival...doncssss tampoc em fa molta gracia, m'agradaria veure coses...tot i que si fessim l'opcio D, podrien repartir-se els 22 dies en 4 setmanes....la lecheeeraaaaaaa!!!

I be, fins ara tot molt maco, ara ve la part chunga. Als suegrus els han embargat la casa de Pals per unes putes multes. Au, quan semblava que les coses començaven a arreglar-se, aixo :(

Jueves 29 Abril 2004 a les 16:58 | Comentaris (0)

soc normal (ara mes que mai)

Ahir me se borro um poist, aixi que resumire, que hi ha tela.
Dissabte: dia trankis. A la nit decidim que al final nem a la festa a Arenys. Arribem 1 hora despres del que haviem previst (dins de la nostrea normalitat). Era a una platja que mes tard ens vam enterar que era nudista...al costat de la carretera(?). Quan portavem alli mes o menys 1 hora i mitja, es presenten las fuersas de la ley (4 mossos + 2 monisipales) i molt amablement ens diuen que hem de marxar. Mentre estem alla, tambe ens comenten que els que quedem sera millor que ajudem als organitzadors a netejar la platja que aixi sera millor per a ells, ...ejem...senyos polisies: la platja estava MOLTISSIM mes guarra de merda de domingueros que no pas de les 10 llaunes provinents de la festa que vaig recollir personalment. Es mes, la platja va quedar neta del tot gracies a nosaltres, que per cert, ens van fotre fora. Moltes gracies senyors policies.

Despres d'aixo, carreguem bartuls (vam oferir la cleconeta) i vam pirar cap a les casetes de Sta. Maria de Palautordera. Abans vam haver d'anar a Granollers, que ens esperaven alla en Reigbord & compi...pero al final van trucar que anaven cap a Terrassa, que estaven tots alli.

En fi, que arribem al Montseny els segons. Quan hi som tots, muntem tot...i la burra no arrenca fins que no passen 15 minuts de provar-ho. Comença la musica i tot va be...fins que 45 minuts despres apareixen 4 orangutans amb pantalons militars que ens diuen simple y llanamente "fuera d'aqui". I com que ens vam quedar molt flipats i qualsevol els diu alguna cosa a aquells individuos de 2x2 m., pos com que vam recollir rapidet. Mentre ho feiem, encara vam flipar mes amb ells, que ens els vam trobar amb pales, recollint runa de les casetes mig derruides...en fi, despres naltros som els raros...pero el millor va venir despres. Quan ja teniem quasi tot carregat, apareixen els 4 orangutans, aquest cop tots ben equipats: pantalons, jaqueta i botes militars, casc del ehersito, ulleres protectores i fusiles i pistoles....tothom flipant. Uns minuts mes tard, n'apareixen 3 mes del mateix pal. En plan Rambo s'internen a la zona de les cases, apuntant al bosc..."han venido a por Bin Laden" deia algu. I 2 trillats mes que surten...i 3 mes...tots amb l'uniforme de l'exercit i els cetmes i M-16 i machetes i pistoles, amagant-se darrera els matolls...

D'aquest cap de setmana trec la següent conclusio: Si celebres una festa d'aniversari, ja sigui a la platja o a la muntanya, estas fent una cosa il.legal i ets no menys que un delinqüent. Si pel contrari, vas un diumenge a la platja amb la radio a tota hostia i deixes la teva merda o be te'n vas a la montanya a jugar a matar a gent...els dos casos estan ben vistos i es completament legal. ¿Un poco de eter?

Martes 27 Abril 2004 a les 17:39 | Comentaris (0)

la vida sigue igual...

Doncs estava jo taaaaaaaan avorrit aquest mati, despres que vingues la Jefa Suprema del pis am dos secuaces...perdo, dos agents d'una inmobiliaria (suposo) a fer 3 fotos al pis...3!! Despres de quedar-nos ahir fins les 4 del mati, i avui aixecar-nos a les 10 per acabar de netejar...el minim que haurien pogut fer es quedarse una mica mes per admirar la feina feta no? A lo que iba: tava jo tan avorrit, que he decidit tornar a llegir quelcom de la comunitat reifer por excelencia: P.L.U.R. (carcajadas). Doncsssss...com dir-ho...sempre he comentat que odio les converses en loop...doncs be, encara estan al mateix lloc que fa 1, 2 i 3 anys. Que si los infolains no haurien de continuar, que si meeting points, que si discrecio, que si sitios nuevos (mas carcajadas). Aisss...fins i tot hi ha un post on es comenta que els de 3xl.net buscaven algu per a fer-li una mini-entrevista de 3 preguntes per a definir que es una rave. I com es comprensible, ha saltat tothom. "Que los medios manipulan!" "Que los medios son duleeens!" "Que s'ha de ser mes discreeet"<-(carcajadas revolcantme pel terra). En fi. Pos hasta me decidit a posar un post i tot (llagrimons cauen dels meus ulls).
I pf, pos eso, que es molt divertit veure com es repeteixen incessantment les mateixes situacions, amb (casi)les mateixes persones, algunes han marxat, d'altres ara tenen nous rols...pero casi casi les mateixes...les mateixes conclusions...fa just un any, ara mateix estaria de mala llet, posant posts incendiaris i cagant-me en tot, pero la vida, vista des del meu turonet, assegut a una tumbona sota el para-sol, amb la nevereta al costat, veient com els d'abaix del turo es barallen i piquen per les mateixes gilipollades de sempre... canvia molt...jeje...em servire uns boqueronets i em posare les ulleres de sol...un poco de eter?

Viernes 23 Abril 2004 a les 16:51 | Comentaris (1)

maravelles de la ciencia: jigdo

Avui estic meravellat. Y es que las ciencias adelantan que es una barbaridad. Ahir, per fi em vaig decidir a començar la remodelacio informatica, es a dir, fotre patada a la merda de disc dur que tinc ara per posar el nou, i de pas, reinstalar Debian. Em vaig decidir per posar Sarge. Al moment de començar a baixar, em vai fixar en jigdo. Jigdo es una utilitat de la muerte. Li dius quina ISO et vols baixar, de dues formes possibles: baixar-te un parell d'arxius (nom_de_la_ISO.jigdo i nom_de_la_ISO.template) i dir-li nom_de_la_ISO.jigdo quan et pregunti, o be pots buscar l'arxiu .jigdo por ahi, i passar-li directament la URL, llavors ell mateix es baixa els 2 arxius.
Un cop fet aixo, et demana que li diguis un mirror, de Debian en aquest cas, i per defecte, et posa el que facis servir per als upgrades. Dius que si, i comença a baixar-se els components de la ISO... ara un, ara un altre, etc...fins que els te tots. I un cop els te tots, et crea la imatge i comprova el checksum. Quina gran cosa! podria pensar algu. Pos nop. No nomes fa aixo, sino que si ja tens una imatge baixada, pero d'aqui un temps l'actualitzen, jigdo t'estalvia haver de baixar-te altre cop tota la ISO sencera. Nomes et baixara allo que s'hagi actualitzat, i la resta, ho deixara tal cual, amb la cual cosa t'estalvies una bona quantitat d'ample de banda i de temps. A mes, funciona amb wget, aixi que no t'has de preocupar per si es talla la conexio :D Una meravella mes del Software Lliure.

Avui m'han tornat a deixar una noteta a la feina. Pero aquest cop, sorpresa! ha sigut d'agraïment. M'han felicitat per la meva iniciativa (carcajadas) del 'nou impres d'analitiques'. El nou impres es exactament el mateix d'abans, pero a mes d'anar numerat de l'u (1) al deu(10), porta el nom del metge, 5 per cada metge d'adults + 2 pel pediatra. Igualment, ja tocava alguna noteta de bon rotllo :_)

I no se si anar a dormir o que, que dema a les 11 vindra la propietaria del pis amb nosequina paia de La Caixa (de tots) i encara s'ha d'escombrar, amagar una caixa amb trastos, rentar els plats i endreçar la cuina :(

Viernes 23 Abril 2004 a les 0:41 | Comentaris (0)

un dia de merda (2)

Sona el despertador. L'apago. Mandra. Voltes pel llit. M'aixeco. Miro el correu. Faig un piti. Vaig a despertar a la Meri. Pajareo. Rellotge: 13:30. MERDA! Faig el dinar, menjo corrents. Vaig a la feina. Arribo just-tardet. Complicacions. Feina. Estres. Mes feina. Mes complicacions. No money. Tallat. Segon acte. Mes estres. Molta gent. Coses que desapareixen. Un oblit. Bronca? No, pero si les mirades fessin mal...Sona la campana. LLIURE! Per fi. Casa, relax, descans....

Anunci: Revista "Glamour" (carcajadas), lo ultimo en sexo, como estar sexy, te regalamos un bikini.......des de que va sortir Cosmopolitan, les revistes per noies nomes que tracten d'aixo. Trist. Patetic.
Patetic tambe, que la gent s'apropii dels treballs dels altres.

Jueves 22 Abril 2004 a les 3:13 | Comentaris (0)

el efecto domino

Gran noticia. Les tropes d'Honduras tambe piren d'Iraq. Juas juaa! Chupate esa. A veure si cunde el ejemplo que diuen.

Mes coses: avui he pogut veure a la teleburra un anunci que deia aixi: "23 d'Abril, dia internacional del llibre i dels drets d'autor"(powered by Forum2004). Ja m'han fotut. Mira que quedava perfecte allo de "dia internacional del llibre"...visca les mentes pensantes. I no es que estigui en contra de que els escriptors cobrin per la seva feina, pero es queeee....

I be, crec que vaig a dormir, a veure si puc redreçar el cicle circadia, que deu estar fins als collons de mi.

Miércoles 21 Abril 2004 a les 2:22 | Comentaris (0)

Somnis...records...

He somiat que tornavem a la clinica on vam haver d'anar el 31 de desembre. Aquest cop era a la tarda, pero tambe estava ple. Tot ple de gent amb un mateix objectiu. No feia falta dir res, ens comunicavem amb la mirada. Tots i totes sabiem per a que estavem alla, hi havia una mena de comprensio mutua i de suport no escrit ni parlat, pero amb la mirada ho deiem tot: "anim nois, es dur, pero ens en sortirem".

El somni m'ha portat records d'aquell mes. Un mes que vam estar tots tres junts. M'ha recordat la llista de "coses que mai podre dir" que al final no vaig fer.

Tristesa, impotencia...han passat 4 mesos. Al setembre hauria acabat. Pero havia de ser aixi, no ens ho podiem permetre. No m'estic justificant...oi que no? No, des del primer moment ja ho vam veure. No era el moment. Ja ho diuen: Les imprudencies es paguen. Ara haurem de carregar amb aixo, en silenci, pero be, les coses son aixi. Potser si que ahir tambe hauria d'haver abraçat a aquell altre pare, un pi enorme. Per veure si em podia passar força i experiencia. Ell que viu alla, impassible als canvis i al temps...

En un altre ordre de coses, vam rebre mail del Giulio. Esta vivint molt. Coneix moltes coses noves. Paratges, cultures, gent...senzillament alucinant. Em reconforta :) Diu que va ensenyar la seva tenda de campanya a uns nens, que mai n'havien vist cap! Per que em sembla tan increible? Es la realitat. Ells es sorprenen de veure una tenda, jo em sorprenc d'ells. Vivim en un mateix mon, pero tan diferent...
Tambe he tingut un parell d'idees. En cas d'anar al Boom, podem fer una altra ruta pel centre-sud de la peninsula i plantar-nos el dia 3 de setembre a Benicassim, on fan un altre festival. No estaria malament. Pero si la situacio no ens permetes anar-hi...estic pensant d'aprofitar els dies de vacances i fer el curs de Vipasana, i segons com estigui el calendari, despres del curs podria anar a fer el Camino de Santiago. Sera Setembre, potser fara mes fred i ploura, pero no hi haura tanta gent...ja vorem...

Martes 20 Abril 2004 a les 14:17 | Comentaris (0)

Coses de politics...

Mentre venia a la feina, escoltava les noticies a la radio. No feien esment a cap reaccio del PP a la decisio de la retirada de les tropes. Despres comentaven que el senyor cap de l'oposicio del Parlament de Catalunya, a.k.a. Arthur | More diu que si el presidente Zapatero no accepta el nou estatut, que plantejara una mocio de censura...I jo he pensat: "Goita, com es nota que el PP ha estat molt temps a l'oposicio i sap que ha de fer i quan ha de callar, en canvi, CiU, com sempre ha estat al bandol dels mandamases, ara nomes foten que patalejar i enrabiar-se, que des del primer dia han estat tocant els collonets i no deixant fer la feina". Senyors convergents, facin el favor de callar la boca i de deixar treballar als demes. Parin de fer el ridicul, que aixo no es un pati d'escola on poden anar cridant "es que Maragallito m'ha pres l'entrepaaaa". Que estan al Parlament senyors, que ja tenen una edat.

Despres, a l'hora del pati, he fet una ullada rapida a El Periodico i surt en Marianico el Corto, ai perdo, en Rajoy dient que es una falta de moralitat i de solidaritat amb els altres paisos que tenen tropes, i que Espanya sera mes vulnerable al terrorisme (de moment, el lider religios aquest iraqui ja ha dit que a les tropes ehpañolas ni tocarles...) i que si tothom marxa, es deixara a nosequants milions d'iraquis a la seva sort. Gorgeous Bush tambe diu que lamenta la decisio, i "l'administrador" de l'Iraq diu que no creu que la policia Iraquiana pugui fer-se carrec del pais quan les forces d'ocupacio marxin. Senyor Administrador, esta clarissim que no podran fer-se carrec, pero no podran perque vostes han dissolt la policia i l'exercit iraquians, deixant a moltissima gent a l'atur, han desmuntat tota la infraestructura tant de la policia i de l'exercit, exactament com fa l'estat d'Israel amb la policia Palestina: els bombardegen les comisaries i oficines, els maten els policies, i despres diuen que "la policia TAL (palestina/iraquiana) es incapaç de fer la seva feina". Una gran llogica la seva. Senyors Rajoy i Bush (senyors es un pur formalisme, que quedi clar), es que es d'aixo del que es tracta. De deixar-los tranquils, que facin la seva vida. Que vostes no son ningu per decidir si poden arreglar-se sols o no. Oi que no els agradaria que els meus amics i jo vinguessim a casa seva, ho fotessim tot potes enlaire i diguessim: "mirustez, a partir de ahora, tiene que hacer lo que yo le diga, y si no esta de acuerdo le dare de hostias hasta que lo este" (repetir la frase am accent tejanou). Oi que no? Doncs aixo es exactament el que estan fent vostes, aixi que deixin-se estar de falsa moralitat i de tonteries i de gilipollades.

I per acabar, un pel d'humor, tambe des del Periodico (es que uno es un rojo anticonstitucional saben...)

ferrerescat.gif


Sobren els comentaris, oi?

Lunes 19 Abril 2004 a les 20:19 | Comentaris (0)

Test de moralitat? Po fale...

Your Moralising Quotient is: 0.13.

Your Interference Factor is: 0.20.

Your Universalising Factor is: 0.00.

moral_musings12.jpg

Comparacions del resultat

Fer el test

Lunes 19 Abril 2004 a les 18:18 | Comentaris (0)

Fear and loathing in Las Vegas

¿Cuanto tiempo podriamos guardar las apariencias, antes de que uno de los dos empezase a desvariar con el chico? ¿Que pensaria entonces?

Joder, habia olvidado la cerveza...¿quieres?

No

¿Y un poco de eter?

Ignora esa terrible droga...si...finge que no esta pasando...

El eter del demonio...hace que te comportes como un borracho de pueblo de una novela irlandesa: perdida total de las habilidades motrices, falta de equilibrio, vision borrosa, lengua pastosa, la mente recula con horror, incapaz de comunicarse con la espina dorsal...lo cual es interesante porque puedes verte actuando de esta forma terrible, pero no puedes controlarlo.
Te aproximas a la entrada, y sabes que alli tienes que darle 2 dolares al tio o no te dejara entrar. Pero cuando llegas, todo va mal. Un turista te empuja y tu piensas "¿que pasa aqui...que es esto?"... y te oyes decir a ti mismo: "si un perro te jode, no es por culpa mia".
El eter es una droga perfecta para Las Vegas, aqui adoran a los borrachos, son carne de cañon. Asi que te hacen pasar por el torniquete, y te sueltan dentro.

No era ciudad adecuada para drogas psicodelicas. Nos rodeaban vibraciones amenazadoras.

Una de las cosas que aprendes al tratar con drogatas, es que puedes darle la espalda a una persona...pero nunca se la des a una droga...sobretodo, cuando te ponen una navaja ante los ojos.

¡Callate! ¡Me estas haciendo perder el tiempo!

El acido le habia cambiado el ritmo. La siguiente fase seria una de esas terrible pesadilla introspectiva del demonio. Unas cuatro horas de desesperacion catatonica...drogas...
Ignora la pesadilla del baño. Es otro refugiado de la generacion del amor. Mi abogado nunca pudo aceptar la nocion, a menudo adoptada por los exdrogaditcos, de que puedes colocarte mas sin drogas que con ellas...ni yo tampoco por cierto.

Con un poco de suerte...su vida estaba destrozada. Siempre pensando que detras de alguna puerta de sus bares favoritos, hombres con camisas rojas, conseguirian unos estimulos que el nunca conseguiria...

Extraños recuerdos de una noche en Las Vegas...¿han pasado cinco años? ¿Seis? Parece toda una vida. El punto culminante, que nunca vuelve.

Aquello significaba locura en cualquier direccion, y a todas horas. Alli todo era posible. Era una fantastica sensacion de que todo lo que haciamos estaba bien, de que ganabamos...y ese era el asidero. Esa inevitable sensacion de victoria sobre las fuerzas del mal, no en el aspecto militar, no lo necesitabamos. Nuestra energia prevaleceria. Teniamos el impetu, cabalgabamos sobre la cresta de una alta y hermosa ola. Asi que ahora, 5 años despues, podia subir a una colina de Las Vegas, mirar al oeste, y con los ojos adecuados, podia ver la marca mas alta del agua, aquel sitio donde la ola rompia por fin, y volvia atras.

¡Joder! Que oleadas de paranoia, locura, miedo y odio. Vibraciones intolerables en este lugar. ¡Vete!

Pues si agente, aprovechare ese area de descanso, y no sabe bien cuanto le agradezco el respiro que me da.

Bueno, asi funciona el mundo. Toda la energia fluye segun los antojos del gran iman...

¡Escucha atentamente asqueroso rapado de mierda! Yo diria que alrededor de unas 100 veces me han jodido policias de mala leche, hijos de puta cornudos como tu...y ahora, es mi turno. Que te follen jefe de mierda. Aqui mando yo.

Lo se, lo se, lo se, es asqueroso. Pero siga asi, lo hace muy bien.

Maldita mescalina...¿¡Porque coño no la hacen un poco menos pura!?

Ojo con lo que haces, esto es una puta pesadilla.

Esos dos hombres, me dieron LSD y luego me llevaron a un hotel. No se que es lo que me hicieron, pero recuerdo que fue algo horrible.
¿Que te dieron?
LSD.
¡Castracion! ¡Dobre castracion! ¡Cerdos asquerosos!

Esto ha ido demasiado lejos, lo arreglare.

No necesitas mucho, solo unas gotitas.

Vale. !Ahi voy! ¿Que es esto?

Esa mierda, hace que la mezcalina pura, parezca cerveza sin alcohol.

Ya sentia aquella cosa subiendo. La primera oleada como una mezcla de mezcalina y metadrina. "Deberia darme un baño", pense.

Una calada de esa cosa, te transformaria en una cosa salida de una enciclopedia medica tio...

¡Que tetas tan bonitas!

Probablemente engordarias alrededor de 50 kilos en un par de horas.

¡Exacto!

Te saldrian garras y verrugas...

¡Si!

Y entonces, notarias unas seis enormes tetas peludas creciendote por la espalda...

¡Fantastico!

Te quedarias ciego...tu cuerpo se convertiria en cera...tendrias que ir en carretilla...y cuando pidieras ayuda...creerian que eres un mapache...

Tio, probaria cualquier cosa, pero no tocaria ni muerto una glandula pineal...

¡Acaba la puta historia cabron!

Recuerdos siniestros y flashbacks horribles. Controlate, aguanta. Cuantas noches y dias extraños duraba ya esta mierda...

¿Quien es ese? ¡Oh! Si soy yo. Que pasa...¿soy yo o no?

Un galimatias. Recuerdos fragmentados saliendo de la niebla del tiempo...simplemente pulsa 'play'.

Alla va. Uno de los prototipos de Dios. Un mutante ni siquiera considerado para la produccion en masa. Raro para vivir...y escaso para morir...

Ahora la vida se reduce a la supervivencia. No queda nada de la energia de los 60. Ese fue el error fatal de Tim Leary. Vendio la idea de la expansion de la conciencia...sin pensar en la sombria realidad que le esperaba a toda la gente que le tomara en serio.
Esos pobres llenos de acido que creian que podian comprar paz y entendimiento a 3 pavos la dosis. Pero sus perdidas, y errores, son tambien los nuestros. Leary derroco la ilusion en una forma de vida que el ayudo a crear. Dejo una generacion de buscadores de la verdad, que nunca entendieron la falacia mistica de la cultura del acido: la suposicion de que alguien, o almenos alguna fuerza, mantenia la luz al final del tunel.

Directo al olvido, a la seguridad, a la oscuridad...un freak mas en el reino de los freaks...

Lunes 19 Abril 2004 a les 4:28

El señor presidente...

...ha dit que ha donat instruccions al menistro de defensa (otia, el Bono XDDD) per a que les tropes expedicionaries tornin cap a casa el mes rapid possible...sembla que comencem be :) Esperem que no vagi de capa caiguda, pero entre aixo i algun tema que va tocar al discurs d'investidura, a mi em dona molt bon rotllo el Mr. ZetaPé. Que duri. Jo de moment, vaig a veure 'Miedo y asco en Las Vegas'.

Lunes 19 Abril 2004 a les 0:16 | Comentaris (0)

Novedades fantabulosas de ayer y de hoy

No se si ho havia dit per aqui, pero la nova adressa d'aixo es aquesta.
Rogamos, actualizen sus links, po favo.
Marxem a casa el Titu Mart a passar la tarda del Dia del Señor...i m'he d'afaitar...mehtah ehtressaaaandoooo!

Domingo 18 Abril 2004 a les 16:40 | Comentaris (0)

Bush, ese hombre...

M'acaben de dir una pagina wep amb frases celebres del amigo americano. No te preu, perdua ni desperdici:
Sabiduria Biblica de Bush
Repeteixo: I-M-P-A-G-A-B-L-E!
N'hi haura alguna del seu amic Ansar?

Domingo 18 Abril 2004 a les 15:04 | Comentaris (0)

Carlito's Way (si la memoria no em falla...)

Este es mi ultimo viaje. No puedes acompañarme.
Ultima ronda. El bar va a cerrar.
Ya ha salido el sol.
¿Donde vamos a desayunar?
Estoy cansado cariño. Estoy cansado.

"Escape to Paradise"

Domingo 18 Abril 2004 a les 5:35 | Comentaris (0)

Canvi d'horitzons

Cada cop hi ha mes senyals.
El formigo agobia, l'asfalt crema els peus...hem de marxar d'aqui. Tot hi convida. A mes, potser encara podriem treure profit pecunari, s'ha d'estudiar molt atentament, pero es perfectament factible :)

En Josu segueix el seu cami, cami que ja em va cridar un cop fa temps. Aquest hivern em va tornar a cridar mes fort just quan hi passava per sobre, pero en direccio contraria i, sobretot, amb un altre concepte.
I ara he tornat a sentir la seva crida. Molt forta. Se que l'he de recorrer, com han fet molts abans que jo. Quan? No ho se pas, pero crec que he decidit que des d'ara, comencare a preparar-lo i a preparar-me, per a quan surti la mes minima oportunitat, nomes haver d'agafar la motxilla i marxar a fer-lo.

Domingo 18 Abril 2004 a les 0:01 | Comentaris (0)

Un dia de mierda

Es divendres pero com si fos dilluns. Plou. He anat a treure els diners per pagar la flegoneta i m'he quedat de pedra. Virtualment estic en numeros vermells i estem a meitat de mes. Acaba de trucar ma mare, que esta sota minims i si li podem tornar alguns eurus urgentment.
Com diu Murphy: Somriu, dema pot ser pitjor...

PD: he arribat 20 minuts tard a la feina per un mega accident al peatje de Martorell, al menys ens han deixat passar sense pagar...

Viernes 16 Abril 2004 a les 13:54 | Comentaris (0)

Puta memoria

Per fi he vist 'Bowling for Columbine'. Es tremendament fort. Despres de llegir "Estupidos hombres blancos" em vaig quedar bastant sorpres, pero ara, despres de veure la peli, uffff. Es increible la societat yanki. Definitivament, si em perdo, que ningu em busqui alla, que no m'hi trobara pas.

En un altre terme, en Josu ja esta a Iruña, tot seguint la seva odisea que el porta, seguint el cami de 'baldosas amarillas' fins a la fi del mon a visitar al Mag d'Oz. Si tot va be, podre seguir-li els passos d'aqui un parell d'anys :_(

I canviant radicalment de tema, aquests dies estava pensant, en que no tinc gaire control de la meva vida. D'acord, tinc una feina 'fixa', casa, cotxe, parella...pero si girem i mirem l'altra banda, veiem que la feina no es fixe, es bastant cacosa (tot i que es un xollo, s'ha de reconeixer), pero no omple, i tampoc se que m'agradaria fer, hi ha el tema CISCO obert, esta el tema apendre programacio (PHP?)...la casa...pff, feta una merda, amb el gat que dona pel sac i es carrega les parets. Ara els propietaris es volen vendre el pis i clar, han de venir compradors a veure'l i ha d'estar presentable. Hi ha una possibilitat de mudar-se a Esplugues, pero encara s'ha de veure, i seria minim cap al Novembre (!!!).
Tampoc es que no tingui control sobre la meva vida, pero es com si l'estigues deixant de banda. Sempre em queixo que no tinc temps per a fer coses que hauria de fer o alguna cosa aixi, pero em passo bastant temps fent no res, o pensant que puc fer, o pensant que no tinc temps per fer res...algun dia hauria de comptar tot aquest temps i em sorprendria a mi mateix. S'ha d'acabar aixo. S'ha d'aprofitar el temps....pero al mateix idem, em fa tanta mandra....de fet, podria viure tranquilament sense fer res mes. No m'he d'emportar feina a casa ni res, tinc una 'enorme' quantitat de temps lliure. Si treiem el temps que faria falta per encarregar-me de temes de casa com rentar plats, rentadora, netejar etc, crec que encara em sobraria molt temps...podria ben be no fer res mes...no se perque em ratllo amb el tema...en fi, que haurem d'estudiar a fons el tema, perque tambe la casa esta que dona gust :/ Se m'acut que ja que tinc una llista de coses a fer (ultimament bastant desactualitzada), podria fer una llista de coses que m'agradaria fer...uff quin lio. Vaig a ajudar a fer el sopar.

Jueves 15 Abril 2004 a les 21:18 | Comentaris (0)

Menos es mas...

Cap de setmana mogudet. Al final, dissabte vam anar a sopar a Llorenç: Silvia, Ricard, Tere & friend, Bichu, titu Mart i jo, i quin sopar! Xato made in Silvia&Ricard + Kirshe Lorraine made in the bichuh + fideua by Silvia&Ricard again. Ojjjjjj. I de postres pastis i flam! Marededeu. A rrrrrasssss que diuen per alli. Despres vam anar al sotanu, i vaig poder tastar les meravelles del vinil, que es chunguissim punxar amb vinils!
La festa...pfff, despiporre general i perdua de papers. No m'ho passava tan be des de feia molts mesos, potser a Portugal m'hi vaig acostar, pero ufff, a mes, tot va anar molt molt rebe, la paradeta fluo va funcionar, la musica inmillorable (las juventudes muskarienses prometen, i molt, no vegis el triki-yahel-enric!), la decoracio de la granja pollastril molt currada, la gent que havia de ser-hi :_) I al fer-se de dia, plas, remember session by Rasta's ;) B-R-U-T-A-L! Podria haver estat mes, pero hauria estat excessiu, l'Anna tenia rao ;) A mes, vaig fer vida social amb gent i tot! Jo que sempre em quedo assegudet mirant el percal, diumenge al mati em vaig relacionar amb altres humans que no fossin la Meri i el TituMart, oisoisss XDDD Inclus vam coneixer al presumpte amic de l'Hector (Dani es diu?) que ens va meravellar la setmana passada a St. Pere. Inclus es podrien establir contactes...vorem vorem
Vam acabar a les 3, que va marxar tothom menys naltros!!! En fi, que ahir encara em feia mal el cos, que em vai fotre uns bailoteosssssss que pa queeee, pero ho tornaria a fer tot igual. Sense canviar la mes minima cosa :_D

Per altra banda, en Josu ahir va marxar a fer el seu cami. O caminho. Des d'aqui li enviem força i li desitgem molta sort :)

I d'avui no hi ha res a destacar, perque ha sigut un dia normal de feina despres de 4 dies de festa, es a dir, un dia de merda. Nomes una bona noticia: la Cleconeta cavalcara de nou, molt molt aviat. La Trompeta de Santiago tornara a retronar pel mon. Invoquem la Sufisie!! Po la glooooria de mi madreeee!

Miércoles 14 Abril 2004 a les 2:40 | Comentaris (0)

Boicot!

La tele em fa boicot. Despres d'estar ahir mirant a veure si feien Ben-Hur, acabo de descobrir que la fan avui al final. Son uns puas! :(
Mes comentaris de premsa:
-"Absuelto un hombre porque solo maltrataba a su mujer por navidad y vacaciones". Ejem...sobren comentaris.

Sábado 10 Abril 2004 a les 13:19 | Comentaris (0)

Passant l'estona (des del curro joajoa)

Doncs al final resulta que si que hi ha conexio...i no vegis quina conexio! He posat a baixar el Miranda IM i quina sorpresa he tingut, quan a la finestra de descàrrega posava 60Kb/s !!!!!
Be, doncs ara fem un repas a la premsa:
La Targuardia
-"Absuelto un marido de Lleida porque la violencia sobre su mujer fue solo circunstancial" Toca't els collons.
-"Groenlandia se funde (y el mundo se hunde)"
Bonic titular. A l'article es comenta que l'illa de Groenlandia pot arribar a fondre's. Si ho fes completament, el nivell del mar pujaria 7 metres! Dades interessants: el gruix maxim del gel es de 3500 metres, shit little parrot.
-"Detenido un camionero que dio seis veces mas del limite en el control de alcoholemia". Shit again, little parrot.
Be, aixo era la premsa d'ahir, ara just acaben de portar la del dia, i a mes, varietat, a saber: La Vanguardia, Periodico i Mundo Deportivo...es bueno ser funcionario!
I novetats: com que soc molt xulu io, pos m'he pillat un domini de pegote: www.pois.tk. Aixi que a partir d'ara, ja es pot visitar el weploc mes facilment, i de pas em serveix per veure les visites, si es que n'hi ha:P. M'estic tornant un egocentric, i no mola.
Per cert, la maquina de cafe, segueix sense funcionar :(

Sábado 10 Abril 2004 a les 10:27 | Comentaris (0)

mal rotllo

Avui he somiat una cosa molt chunga...en Bernabe es moria. Tenia com una leucemia o alguna cosa aixi. I era molt chungu...quan el que ha estat el teu millor amic, es mor als 25 anys es una putada molt gran. A sobres, per acabar-ho d'arreglar, jo tenia un cancer de noseque, o al menys aixo es el que jo creia...molt mal rotllo...plorava i tot :(
Pro en fi, nomes era un somni, i diuen que quan somies que una persona es mor, li dones 7 anys mes de vida :D.
Be, doncs men vaig a treballar (altres avantatges de ser funcionari, es que t'has d'aixecar a les 6:30 d'un dissabte de pont, i a sobre, no tens internet al curro). Dia tranquil, pero despres complicat, que marxarem corrents cap a l'Arboç a sopar, i despresssss, festival muskariense!
Mmmmm, la veritat es que no en tinc moltes ganes ara com ara XD
En fi, sort que dema recussita nuestro señor.
Au, a cagar.

Sábado 10 Abril 2004 a les 7:35 | Comentaris (0)

Requiem for a dish

Estem de dol. Un plat ha mort. Al micro-ones, estava fent crispetes, i de cop...BROMMM! I ja no hi havia plat...i a sobres, de les crispetes han sortit la meitat, del que treiem la següent conclusió: les crispetes Hacendado per micro-ones son un frau. Nunca mais.
A sobres, em comencen a fer mal alguns queixals, haurem de posar un ciri a San Voltaren, patro de dentibus et muelas cariatus.
I com sempre, volia posar un d'aquests posts enormes, pero ara no me'n recordo del que volia dir...hay que joderse!

PD: Avantatges d'un funcionari: treballar 12h. nonstop el dissabte d'un pont de 4 dies.

Viernes 9 Abril 2004 a les 22:45 | Comentaris (0)

Un año ha...

...de la mort de Fernando Couso. L'altre dia van fer un reportatge a Telesinc sobre el tema, sortia el soldadito americano que va disparar "yo vi alguien con prismaticos y pensaba que era un taliban que estaba cantando nuestras coordenadas para que nos atacasen"...ia...
En fi, que un any despres, la vida sigue igual. Els morts continuen caient, Consuelo Arroz (Condolezza Rice) diuen que no va saber convencer ahir a la seva compareixença de que l'Administracio Matojo (bush) estava preocupada pel tema terrorista...que no cuela que no, que lo principal era el sistema escudo anti misiles (de res serveix aixecar un mur de 100 kms d'alt, si despres algu escarba mig metre per sota i aconsegueix passar-hi), Colin Powers diu que ara el principal es derrotar als insurgents...juas. I despres encara es queixen que "los EEUU s'han quedat sols i han de portar tota la càrrega"...pos us foteu cabrons, oi que vau ser vosaltres SOLS que vau decidir atacar el pais? Doncs ara perque demaneu suport? Que se us esta girant la truita? Se siente señores, haver-ho pensat abans.
En fi, que just ara ha acabat Quo Vadis...a veure amb quines meravelloses pelis 'unreleased' ens obsequien avui...amb una mica de sort, podrem veure l'actuacio estelar de Charlton "NRA" Heston a Ben-Hur.
Ai...volia posar un link nou, pero no me'n recordo de quin era...en fin, posarem el link suplente.

Viernes 9 Abril 2004 a les 15:39 | Comentaris (0)

Hola buenasss

Heus aqui el primer post del nou weploc, i com no podia ser d'altre manera, doncs comencem amb un test de merda, aquest cop toca The Freak Test
Resultat:I'm 37% freak!!

TONGOOOOOOOOOO!!!!

Musica: Raphael - Escandalo (el tongo del test XD)

Viernes 9 Abril 2004 a les 5:11 | Comentaris (0)