La ÍnnnconmensuraaaBLÉ...a-culTUra...de los pa-ra-si-tosss!

Hi ha qui es guay. Hi ha qui va de guays, perque es guay i pot permetre's-ho. Despres hi ha els "quiero y no puedo". Mes despres, hi ha els pilotes seguidistes, piojos, ladillas i demes parasits, i finalment, hi ha els "quiero, no puedo, y encima quedo fatal".
No se si vull parlar de la ultima classe, o de la penultima, de l'avantpenultima...o de les tres.

La questio es, que hi ha qui se les dona de cool, d'estar a la ultima, de ser disenyista...que si fotoshop, que si dreamweaver (the last tool que te pedes), que si Linux, que si blablabla...i els parles per exemple de OGG, o de Jabber...i diuen "ostia que guapo!" Novedades fantabulosas! Pues no. Jabber ja fa un (bastant)temps que corre per la xarxa. OGG ya no te digo na. Recuerdo cuando era maletilla....quan frequentava canals de goa y tal...que alla el feiem servir. Mitic OGG-Encoder amb The Tripous Fish que anava donant voltes...i d'aixo ja en fara 4 anys!

I despres, perque no has llegit a Nietzche (o com s'escrigui), i/o a Poe, i/o la Iliada i/o las obres completes d'Asimov i Hawking abans dels 14 anys, o perque no fas 50mil projectes superguays al mateix temps, o perque no tens 4 ordinadors conectats amb wireless amb antenes fetes de papers reciclats de xiclets BANG-BANG, o perque no treballes en una megaempresa relacionada amb R+D o IT (important posar nomes inicials guays), ets com una mena de ser inferior i et poden mirar per sobre l'espatlla, tractar-te fins i tot de gilipolles, etc, etc, etc...

I els que estem al mig, com sempre, som els que rebem mes, perque som uns "no se si quiero, pero si puedo no me da la gana y encima me tratan de gilipollas". Perque jo, la Iliada o Poe no, pero el Quijote si, als 14, i per trobar la solucio al joc "Don Quijote" de Dynamic, perque efectivament, jo era dels que feien servir els ordinadors per jugar i no per esbrinar decimals de Pi.

Au, a cagar.

Viernes 21 Mayo 2004 a les 17:22 | Comentaris (0)

Diseñismo alimenticio

Doncs mira tu que be. Ara esta de moda el disseny. Tothom dissenya. Fa una estona he vist per la tele (Flaiix TEVE) que sortia un restaurant al Soho Barceloni (usease El Born) en que deien que "els comensals poden dissenyar el seu propi plat". Pero no parlaven del plat com a tal, el plat fisic. Si no que es tracta que tu tens una carta i vas escollint els ingredients que posaras al plat. Tota una meravellosa creacio de les joves ments pensants (i cool) de la city: HEM INVENTAT EL SELF SERVICE-TRANSPORTADO-POR-UN-CAMARERO!!!
Si es que aquest jovent...al final fins i tot dissenyarem els nostres propis cagallons...amb ulleres de sol faxion i pentinats de guays i botes de piloto de carreras acabades en punxa.
Mierdas Labandinas(tm), pronto en su lavabo.

Viernes 21 Mayo 2004 a les 1:45 | Comentaris (0)

Pasapalabra

Pos eso. A partir d'ara passo de tot. Em dedicare en cos i anima a estudiar la teoria del "Metodo paranoico-critico" de Dali.
A veure qui em guanya en frikisme.

Jueves 20 Mayo 2004 a les 12:45 | Comentaris (1)

Fins els collons

Tic fins als nassos de la gent que, proposes una cosa: "Ui no no, porque tal y cual y esto y lo otro" - "Vale, que fem llavors" - "A, no se"
Manifestacio al forum no, porque le hacemos un favor al forum. Vale, llavors on niras, a la delegacio de la UE? Qui sabra que estas alla? Els 4 guiris que passin en aquell moment...
"Es que en la lucha antiforum..." Pero escolti...es que algu ha parlat que aixo sigui una lluita antiforum? No no, esto es antipatentes. Si uste quiere hacer la lucha antiforum, la fem un altre dia.
"Es que esto no tiene que ser solo contra las patentes, tiene que ser contra el deficit democratico de la UE!", vale i contra la conspiracion de los grandes grupos de poder controlados por los 2 oligarcas conspiratorios maximos que nos tienen controlados con camaras hasta en la taza del vater, y tambien contra Gran Hermano y La Casa de Tu Vida. Liberad a Willi de paso.
Hasta los cojones, oiga.

Jueves 20 Mayo 2004 a les 9:42 | Comentaris (0)

Malson...

Som en un restaurant ple, la gent deixa les begudes a terra, perque no hi ha lloc a les taules.
Marxem, pero abans de marxar, ens hem oblidat d'agafar uns diaris...confirmo que els diaris son CPR-ES(!?!?) i torno...ara soc a un bus, del que baixo sense apretar el boto de "parada sol.licitada", i quan surto, una noia que espera a la parada em fot la bronca per no haver-ho fet, jo li responc que com que no he validat el bitllet no tinc perque fer-ho, llavors em demana que li regali el bitllet. I despres ve el Ronaldinho i m'agafa per darrera i em fa ballar (!??!?!).
Despres apareixo a Palleja, on hi ha una especie de mal rotllo. Plou. Estan muntant ambulancies futuristes. Passa alguna cosa. "Les formigues, si". Ostia les formigues. A l'horitzo es veu com una mena de formiguer inmens, com aquells que hi ha als boscos, fets d'una pila de pinassa, pero son realment enormissims[1], i les formigues, pel que sembla, son gegants. Tothom esta alerta, perque sembla que d'un moment a l'altre sortiran del formiguer i arrasaran el poble. No trobo als meus pares. Angoixa. Es dificil anar a casa perque queda dins del cordo de seguretat que hi ha establert. Al final trobo a mon pare i nem a casa a buscar tot el que podem salvar, ens pintem amb alguna cosa quimica, per evitar que detectin la nostra olor, pero apareix una formiga gegant...i parteix a mon pare per la meitat....em desperto bastant chungu.
Torno a dormir, ara soc en un altre lloc...i hi ha un termiter gegant. Les noticies diuen que les termites 'roben' la sorra que porta la platja cada any per fer el seu termiter. Surt una termita petiteta amb un cap de formiga i el llença a darrera el termiter i recordo el llibre "Las hormigas". Faig la volta, i vaig a parar a l'entrada d'un teatre o alguna cosa aixi. Pujo a les 'grades' que hi ha damunt la porta. Tot es metalic. Encara plou. Es el teatre d'entrega d'uns premis (no se si els grami o els emmy), intento baixar, pero nomes es pot baixar per on has pujat. Haig de donar la volta mig penjant al buit, agafant-me alla on puc per no caure. Com es un teatre, hi ha florescents, i tinc por d'electrocutar-me.
Despres 3 o 4 persones i jo arribem a una mena de bar/restaurant on nomes hi ha els cambrers. Ja hi havia estat abans. Entrem i automaticament ens assignen un menu que anuncien per megafonia. Despres arriben els integrants d'un espectacle per adults: "The Nazi nosequenosecuantus". I passen tots pel nostre costat, dient-nos coses en alemany.
Em desperto finalment.
Nota: mai mes menjar patates braves amb salsa rosa per sopar.

[1] Algu ha vist algun cop la foneria que hi ha a l'alçada de Sant Andreu de la Barca a l'altre costat de l'autovia, on hi ha muntanyes enormes de ferralla? Doncs els formiguers eren allo.

Miércoles 19 Mayo 2004 a les 10:53 | Comentaris (0)

Alguna cosa bona havia de passar...

Po si, hi ha una bona niticia avui: la Meri ha passat la segona criba per trobar curru. Ara nomes falta l'ultim pas: entrevista amb la jefa del departament de disseny :D

I en fi, despres de la 'voragine' d'aquests dies, una mica de relax i a seguir amb projectes antics i nous, entre d'altres, una obra faraonica que se'm va acudir ahir:
-Migrar tota l'Area Basica d'Esparreguera a GNU/Linux
Cuanto mas alto apuntes, mas gorda sera la hoxtia.

PD: per si hi ha algu a Mexico entre el 3 i el 6 de Juny, aqui un enllaç a un festival que s'hi fara.

Martes 18 Mayo 2004 a les 22:50 | Comentaris (0)

Hipocresia

La directiva pro-patents de software s'ha aprovat.
Nomes Espanya ha votat en contra. Tota la resta de paisos, Alemanya, França, Italia, etc, que havien dit que votarien en contra, tots, s'han abstingut, perque les esmenes noves que s'hi han afegit els han satisfet. Vamos anda.
Despres es queixen d'euroescepticisme.
A cagar tots.

Martes 18 Mayo 2004 a les 19:31 | Comentaris (0)

Egoisme

La gent va a la seva puta bola, passant de tot i de tothom, pero ai de tu que els facis ni tan sols una minimissima mirada de reprobacio! si no que respiris mes fort del normal quan passes al seu costat, perque llavors et saltaran a la yugular: Insolidari, maleducat, descarat, borde, "aquesta joventut"...

A part d'aixo (be, nomes una mica a part), heus aqui dos casos practics de la feina:

CAS 1:
"vengo con la niña de urgencias"
"que le pasa..."
"pues que ha salido de la guarderia asi sin voz...ronca...y tiene tos"
(joder, pos si esta afonica i ronca, pos claro que tiene tos)

CAS 2:
"vengo con el niño de urgencias"
"que le pasa"
"que le cae la moquita..."
(!&%4#&¿?¿!$%!!!!!)

etc, etc, etc.....

Martes 18 Mayo 2004 a les 17:35 | Comentaris (0)

Test de l'Infern de Dante

The Dante's Inferno Test has banished you to the Sixth Level of Hell - The City of Dis!
Here is how you matched up against all the levels:

LevelScore
Purgatory (Repenting Believers)Very Low
Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers)High
Level 2 (Lustful)High
Level 3 (Gluttonous)Moderate
Level 4 (Prodigal and Avaricious)High
Level 5 (Wrathful and Gloomy)Moderate
Level 6 - The City of Dis (Heretics)Very High
Level 7 (Violent)Moderate
Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers)High
Level 9 - Cocytus (Treacherous)Low

Take the Dante's Inferno Hell Test

Sixth Level of Hell - The City of Dis

You approach Satan's wretched city where you behold a wide plain surrounded by iron walls. Before you are fields full of distress and torment terrible. Burning tombs are littered about the landscape. Inside these flaming sepulchers suffer the heretics, failing to believe in God and the afterlife, who make themselves audible by doleful sighs. You will join the wicked that lie here, and will be offered no respite. The three infernal Furies stained with blood, with limbs of women and hair of serpents, dwell in this circle of Hell.

Sábado 15 Mayo 2004 a les 12:38 | Comentaris (0)

Setmana extranya. Potser despres quan arribi a casa escriure alguna cosa, pero de moment, algu des de l'adressa granate@blablabla.com ha enviat el següent text a la llista Imaginaria. Em trec el barret:

LSD, bomba psíquica, ego no transfigurado sino deshecho y vuelto a
rehacer, una y otra vez, durante muchas horas (que son una eternidad,
pues después de la primera hora se sale del tiempo newtoniano -y también
del espacio, ojo). Mucha magia (que no tiene por qué ser blanca), pero
no fuegos artificiales, fuegos bien naturales, de potencia infinita, y
se está ahí pero ¿quién está ahí? La vuelta al yo estructurado y
"normal" es auténticamente un aterrizaje y los "flash back" pecatta
minuta comparados con la invasión de contenidos inconscientes que se
puede vivir durante mucho tiempo (no quiero llamar a éstos flash backs)
y que llegan a alguien que carece -normalmente, no se puede hablar, como
dice Vincent, sin conocer al individuo- de un yo suficientemente solido.
Pues matar el ego es un suicidio.

Viernes 14 Mayo 2004 a les 20:04 | Comentaris (0)

los sobraos

Em meravella la gent que va de master of the universe. "Hey, que se fer aixo que te cagas neng. Si no ho saps fer, ets un pringat". "Pobrecitos vosotros que no teneis ni idea", etc, etc, etc. El que trobo molt mes patetic, es a la gent que a sobres, encara els va al darrera per demostrar (a qui?) que ells tambe son 'algu'.
En fi...que m'he adonat que ja tinc l'entrevista completa a Richard Stallman que li van fer a la Nit al Dia. Avui la veure :)

Viernes 7 Mayo 2004 a les 0:00 | Comentaris (0)

migranya

pos eso. puta merda de dia. arghs

Jueves 6 Mayo 2004 a les 17:00 | Comentaris (0)

Rodrigo Rato: la jugada mestra

Rodrigo Rato ha estat nomenat avui Director Gerent blablabla del Fons Monetari Internacional.
Cobrara mes de 300mil € LLIURES D'IMPOSTOS, rang de Cap d'Estat, etc, etc, etc. Tot aixo durant 5 anys.
Crec que li ha sortit la jugada rodona. En comptes de ser el successor d'Ansar i passar-se 4 anys a l'oposicio, passa a ser el gran jefe de l'organitzacio mes poderosa (economicament parlant) del mundo mundial, cobrant sense haver de declarar ni un centim d'euro i tindra poder per decidir sobre tots els paisos del mon. Jugada de Mestre, si senyor si.
Primera declaracio: "El preu del petroli ha pujat, i aixo podria influir en l'economia". Joder Rodrigo, eso lo digo yo sin cobrar en el comedor de mi casa cada vez que me suben el precio del gasoil (0.743€ l'ultim cop que vaig posar gasoil a la cleconeta).
El mundo va bieeen!

Jueves 6 Mayo 2004 a les 1:40 | Comentaris (0)

no a las patents de destruccio massiva

Be. Doncs com es normal, ara tinc la crisi de las patents de software i faig coses relacionades amb el tema.
-Com ens poden afectar les patents? Doncs en tot. No poder fer servir depen quins formats (GIF, JPG...), tant els que creen les pagines com els que les visitem (als EUA l'empresa 'propietaria' del format GIF va demandar a la tira d' usuaris!) , no poder fer servir (dissenyadors www) el 'carrito de la compra' tan tipic en alguns sites de comerç electronic, no poder fer servir el format MP3 (ahir vaig llegir una bonica definicio d'una patent contra aquest format), GNU/Linux i TOT el software lliure podria desapareixer, ja que es un treball de voluntaris i descentralitzat, etc, etc, etc... Hi ha informacio aqui, aqui i aqui. I tambe una petita historia del que podria passar si al final legalitzen les patents de software.
-Signar la peticio a Eurolinux.org.
-Per estar al tanto i tenir un minim de coordinacio, cal estar apuntat a alguna de les llistes de correu. Per als qui no els molesti fer servir l'Angles, tambe poden mirar aqui.
-Sumar-se a la vaga de pagines web. La propera comença aquest dissabte 8 de maig. Com participar-hi (en angles).
-Posar banners a pagines www i enllaçar-los.

Miércoles 5 Mayo 2004 a les 1:31 | Comentaris (0)

patentes de destruccion masiva

Oj. Acabo d'arribar de Mataro. De la xerrada de Richard Stallman. Ha estat interessant. Al probre se'l veia cansat, pero hem rigut molt quan s'ha ficat am IBM i la seva coleccio de 9000 patents. O quan ha fet la comparacio del funcionament d'un bucle amb els problemes que tenen els fabricants de coses fisiques.

Quan s'ha acabat la xerrada, en Genis i jo hem anat a demanar-li la clau GPG, pero ens ha dit que tenia moltes coses a fer i que com que tampoc tindriem oportunitat de comunicar-nos en el futur, doncs que no...fins i tot ens ha fet vergonya. Pero be, hem parlat directament amb Stallman! Ni que siguin 30 segons :P

Sábado 1 Mayo 2004 a les 21:37 | Comentaris (0)

felicitat

La felicitat i l'amor son la millor droga que existeix.
Sobren les paraules.
Nomes musica...i la sortida del sol perfilant els teulats de les cases.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Quin subidon.

Sábado 1 Mayo 2004 a les 6:35 | Comentaris (0)

white rabbit

One pill makes you larger,
and one pill makes you small

And the ones that mother gives you,
don't do anything at all;

Go ask Alice, when she's ten feet tall.

And if you go chasing rabbits,
and you know you're going to fall;
Tell 'em a hookah-smoking caterpillar
has given you the call;

To call Alice, when she was just small.

When the men on the chessboard
get up and tell you where to go;

And you've just had some kind of mushroom,
and your mind is moving low;

Go ask Alice, I think she'll know.

When logic and proportion have fallen sloppy dead;

And the white knight is talking backwards;

And the red queen's off with her head;

Remember what the dormouse said,

Feed your head, feed your head.

(Jefferson Airplane - White Rabbit)

Sábado 1 Mayo 2004 a les 6:17 | Comentaris (0)

son las sinco de la manianaaa

Doncs, al final no hem anat a Vilanova. Quina noticia!
S'hem quedat a casa. La Meri ha acabat un dels miralls per encarrec, a veure si dema fa l'entrega (soroll de caixa registradora).
Jo he enllestit la traduccio de la pagina d'enllaços de GNU i l'he pujat a Savannah. Ma feia ilusio!
Que mes que mes...he fet una sessio revival al XMMS...ojjj, amaral, Glitter, Cranberries, Elastica... :) Tambe va be de tant en quant variar de musica.
I res mes. A dormir que ja toca!

Sábado 1 Mayo 2004 a les 6:03 | Comentaris (0)

recuperant projectes...

Doncs com que ultimament, veig que m'avorreixo, doncs acabo de decidir de passar-me pels dallonses la TO-DO list, i recuperar el projecte de traduccio de la pàgina de GNU.
De moment he enviat un mail a la llista de traduccio, a veure si encara hi ha algu. Tambe he recuperat el password de Savannah, que, SORPRESA!, l'enviaven a un compte de correu que tenia jo a SDF-EU.ORG!!!! :_) Fa ja casi un any d'aixo, i sembla que faci tant temps...

En fi, de moment vaig a actualitzar les dues pagines que tenia traduïdes i si d'aixo, ho posare a la pagina de Savannah, que em fa ilusio. :)

Sábado 1 Mayo 2004 a les 2:30 | Comentaris (1)