formigo sostenible (o "jo si que he anat al forum")

Dissabte vam fer una activitat ludicofestivocultural: Forum 2004. (crits i esbroncades)
Val, pero ara si que podem burxar i criticar a plaer, perque hi hem estat i sabem del que parlem.
El forum es resumeix en molt poca cosa. Basicament en formigo i quitra. Tot el terra es asfaltat, excepte alguna que altra parcela amb terra o gespa. Totes les estructures son fetes de formigo. Es com una inmensa explanada on volguessin fer naus industrials, pero que no les haguessin acabat. Nomes hi ha les estructures. En algunes hi han penjat unes teles amb cosetes i hi han fet la "zona dels talismans". En altres per sobre l'estructura hi han posat espuma d'aquella per aïllar i ho han pintat de blau...i a dins l'edifici...doncs be, ni idea que hi han ficat. Pero basicament es aixo: formigo en estructures acabades o no i asfalt. Per tant, podem deduir que el que es el recinte del forum, molt molt car, tampoc ha sigut.

Vist el continent, passem al contingut: a part dels Guerrers de Xian' (o com coi s'escrigui), que de guerrers n'hi han 10, la resta son alguna estatueta, una armadura feta de pedra, monedes i demes quincalla, no hi ha gaire cosa. A la cua es pot olorar, de tant en quant, una bonica olor 100% sostenible a puta merda provinent de les incineradores i depuradores dels voltants.

La sala dels guerrers es rectangular, amb tot alla exposat, sense cap ordre ni res, per tant, quan els borreg...perdo, els visitants passem de la saleta on es fa una introduccio (molt interessant per cert) al tema a la sala de l'exposicio propiament dita (que es en plan holiwoodiense: la pantalla on es projecta l'introduccio s'aixeca i s'obre una cortina i llavors entres al sancta sanctrorum) ens trobem als de la tongada anterior vagarejant per alli, i com que no hi ha cap ordre suggerit (per la disposicio de les peces per exemple) doncs alla es forma una mena d'olla de grills enfarlopats, tots corrents perque tenen pressa i tothom dient a l'altre que "no, la exposicion se mira en direccion contraria por donde va ustet". Amb un xic de paciencia es possible veure tota la exposicio (en uns escassos 15-20 minuts) sense emprenyar-te amb ningu.

Un cop vam sortir de veure els guerrers, vam passar per una minisala dedicada a les modificacions corporals: tatuatges, piercings, dones girafa, peus xinesos,e tc. Feia una mica d'historia recordant que el que ara esta tan de moda de fotre's arrecades per tot el cos, ja es portava fara uns 2000 anys. Pa que luego digan que son modennos els que ho porten, en tot cas els moderns seriem els que no portem ni tatuatges ni res, que trenquem amb la tradicio...jejejee.
A part d'aixo no aportava gaire cosa a part de comentar el tema de les dones-girafa de Myanmar, les burrades que els feien als peus de les xineses fa molts anys i comentar noseque dels Angels de l'Infern.

Despres vam anar a dinar. Momento cumbre, ja que, pobres de nosaltres, pensavem que hi hauria menjars del mon, diversitat culinaria, multiculturalisme gastronomic...merda per nosaltres: hi ha 4 zones de menjar, a saber: peix, carn de vedella, arros, graella i pasta. A totes les zones hi ha uns entrants que son comuns: amanida verda, amanida d'arros, amanida de patata i una altra que no recordo. Despres dels entrants, les 'especialitats', que es redueixen a 4 o 5 plats per zona, per exemple a la zona d'arros tenim arros amb ceps, arros cantones, arros negre, paella, un arros presumptament xines i un rizzotto. A la zona de 'graella' doncs hi tenim broqueta de xai, broqueta de bou, costelles de xai i poca cosa mes, etc. El preu no es car, 3€ per plat, aixi que si agafes 2 plats i una beguda et surt un pel mes car que si vas a dinar un menu normal a qualsevol restauranet. El millor de tot, son les gorres que porten els que treballen alla: "HUSA restauracion". Es a dir, que ens va donar de menjar en Gaspart!

A part d'aixo, ens vam fer amb el got del forum, seguint la moda de les festes majors on hi ha uns gots de plastic dur que es poden reciclar i que son retornables (0.50€). Es bastant extrany, fa com una espiral retorçada i es triangular. Diuen les llegendes que el que va fer el got, va guanyar un concurs i que el premi eren 1000€ i renunciar als drets que pugui tenir el got, es a dir, que al dissenyador li han donat 1000€ i cap a casa.

Es pot dir que la visita al forum va acabar aqui. Perque de contingut..poca cosa mes. L'arxiconeguda 'Haima' no es res mes que una pila de ferro i tela que no te absolutament res a veure amb una 'haima' real, a mes no s'hi pot fumar i fa una calor que espanta. Vam visitar la "Sala de meditacio": una sala petita amb aire condicionat que feia les funcions de chill-out/dormitori de visitants cansats. Despres vam anar a veure per uns segons la torxa olimpica, que coincidia que dissabte passava per Barcelona. Vam veure a l'alcaldissim Clos i li vaig fer unes fotos en plan paparazzi, despres tot d'una es va formar el passadis per on passaria la torxa, uns nois que treballen al forum ens van obsequiar amb una mica de parodia fins que uns jerifaltes els van dir que ja n'hi havia prou. I despres d'una bona estona, va apareixer en Guardiola portant el dallonses, li va cedir a l'alcalde Clos que va fer-se la foto de rigor i despres va seguir la marxa. Total, mitja hora esperant per escassos 30 segons.

Despres d'aixo, vam anar a visitar els lavabos sostenibles i vam marxar de la jungla de ciment, formigo i acer per anar a un baretillo de per alla a jalar unes braves, que ens van costar 3€ i estaven molt bones.

Conclusio: hom pot morir-se sense haver visitat el forum...

"Oh, quines sabies paraules dius, mestre ilustrissim!! Podriem dir que ningu se n'havia adonat, gran entre grans!!"

Si, ja se que acabo de descobrir la sopa d'all, pero com deia el Buddha, les coses s'han d'experimentar per un mateix, fins que no ho fas, no pots tenir cap certesa. No va dir exactament aixo, pero vamos, que la cosa va per aqui.

El forum es ciment, naus industrials inacabades, asfalt, 4 pedaços amb gespa, ferro, acer i poca cosa mes. Ni mes ni menys. Es molt conceptual, com l'exemple que comento mes amunt: unes bigues de formigo a les que penjen trossets de teles de colorins (blaus, taronjes, verds, etc) i et venen la "zona dels talismans" que simbolitza els talismans que fa servir la humanitat...es a dir, es una puta estafa.

Miércoles 30 Junio 2004 a les 20:00 | Comentaris (0)

compte enrere

Doncs al final comença la cuenta p'atras. El dia 1 d'Agost ens instalarem (al menys esta previst aixi) al pis d'Esplugues! Ara començen els tramits per donar de baixa serveis, canviar telefons i ADSLs, buidar el pis, mirar com esta l'altre, pintar-lo fer trasllat i posar tot a punt.
De moment començem per dir al banc que no paguin mes rebuts de lloguer-aigua-gas i començar a mirar opcions per la nova ADSL, donant-se de baixa primer de Ya.com. Amos palli!

PD: algun dia d'aquests postejare el meu "Forum2k4 review", algun dia...

Miércoles 30 Junio 2004 a les 13:36 | Comentaris (3)

coses a fer a la feina quan no en tens


(actualitzat)

Doncs una d'elles ha estat rebuscar dins un contenidor d'escombraries que esta mig amagat i que per cert, ningu hi mira gaire sovint.
Dins hi he trobat dues caixes de Cisco Systems(tm) que deuen ser aqui des que va petar el router...aixo es mes o menys setembre-octubre del 2003. A dins hi ha espuma fucsia, dos enganxines de Cisco i, atencio, corretjes antiestatiques d'usar i llençar! Per cert, les corretges estan per estrenar: un 10 pels operaris. Tambe hi havia una bossa antiestatica, buida :(.
Seguint l'impuls de basurilla, ho he agafat tot i m'ho emporto cap a casa, que al menys les caixes i les corretges poden servir per alguna cosa, el demes, ja vorem...
Ah, tambe he trobat el parte de reparacio del router, que hauria d'estar a algun calaix en comptes de les escombraries...
Sota aquest estrat, les escombraries passen a ser normals, per aixo no he excavat mes.

L'altra cosa que he fet ha sigut trobar Disturbing Auctions que es com un E-bay(tm) pero amb coses cutrissimes com per exemple una gorra de pollastre, o una tapa de lavabo de Santaclaus o una Coconut Hula Girl ...realment bonissima.

Viernes 25 Junio 2004 a les 19:54 | Comentaris (2)

JA ES NADAL!!

EXTRA!! EXTRA!!
Ja es nadal a TV1!!
Aquest mati hem pogut veure 15 minuts seguits d'anuncis de joguines, i perque hem canviat de canal, que si no...: babyborn que plora, pixa i caga y se puede bañar (i si el compres ara et regalen una tovallola!), skipit o una adaptacio moderna del joc aquell de La Botilde, un joc nou per saltar a corda con tus amigas, autocross turbo (jo de petit tenia l'autocross 5 velosidades), lego knights of supadre, un avionet amb motor electric que, al tanto, vola fins a 30 metres d'alçada (el fotut sera recuperar-lo quan caigui), un freesbee/bola que canvia aleatoriament, etc, etc, etc...
Cada cop començen mes d'hora la campanya de nadal, o m'ho sembla a mi? O potser es la pre-campanya? Ai no! Que s'ha acabat l'escola, i ara els nens tenen dret a rebre la recompensa per haver estudiat durant tot l'any!
Aixo els que van a l'escola, pero els que van a l'institut? Fa un o dos anyets es comentava que ara els premis eren (per a les noies): rinoplasties, pits postissos i demes formes de cirugia estetica....

PD: no m'extranya que els nens d'avui dia estiguin agilipollats, entre pleisteixons, pokemons i 20 minuts d'anuncis plens de llums, colors, efectes etc, amb tants estimuls es el mes normal que es tornin gilipolles.

Miércoles 23 Junio 2004 a les 16:49 | Comentaris (1)

a.r.n.a.u.h.

handyvac-ARNAUH.jpg Tret de cyborgname.com
Martes 22 Junio 2004 a les 14:01 | Comentaris (0)

retrobaments

El cap de setmana dels retrobaments.
Primer, dissabte, sopar a casa els papas per celebrar l'aniversari dels tiets. Casi tota la familia era alla, i no ens veiem des-de.....potser nadal?
Despres vam anar cap a l'Arboç, a celebrar l'aniversari del Reigbord. Hi eren ell, la Raquel, el Bacalla, el Catala, l'Anna, el Ricard, la Silvia...be, tots els de l'Arboç i l'Angie que no se si es de l'Arboç o del Vendrell, que ja em perdo. En principi s'havia de fer una festa nomes amb aquesta gent, pero com que dissabte va ploure, es van ajuntar amb uns altres cumpleañeros a Bellvei. La festa es va fer a un local de nosequi, i feia una calor tremenda.
Mogollon de gent, la condensacio recordava a La Cova, on les parets 'suaven'. Nomes entraves a dins i les ulleres s'entelaven i no veia una merda. Cap a les 8 ens vam posara punxar, primer jo i despres el Titumart.
Espectacular sessio de Fatal DJ's: els que punxaven abans nostre havien portat uns pioneer, pero quan van acabar, jo vai a ficar el primer CD i em diuen: "tu pinxas con los Denon (uns CD's d'aquets fixus, megaxungs de punxar)" EINNN? Pos io que li dic "poned 3 o 4 temas mas, que vamos a buscar unos platos que tenemos en la flegoneta" i au, a correr a buscar-los. Els muntem deprisa y corriendo. Despres resulta que tambe s'emporten els cascus. Au, corrents a buscar el Reigbord pa que ens deixes els seus.
Un cop tot arreglat, pregunto com coi va la taula diabolica aquella. I m'enganyen dientme que el volum dels cascs es la rodeta dels baixos, i clar, jo alla anar provant, i no se sentia una merda, conclusio, vai haver de apendre a fer anar la taula del diablo sobre la marxa. A mes, tenia limitador i hi va haver un moment que jo tava escoltan pels cascos, allo va saturar i no em vai percatar, aixeco la vista, i tots mirant-me perque no se sentia res. I per sort, un altre noi que havia punxat abans em va baixar el volum rapidament i tot es va arreglar (gracies altre cop).
Despres, problemes amb els CD's, no mel's agafava, el lector s'obria, no m'aclarava del tot amb la taula, se me'n va anar la castanya i vai parar el cd que estava sonant....mil i una perreridas. El mes curios es que va venir mogollon de gen a dir que "de puta madre la sesion"...o es van compadir de mi o no se...
Despres es posa el Mart i li vai fer de soporte tecnico, tambe va patir lo seu ell, pero tot i aixo deu ni doret. Quan estava acabant, arriben el Hands i el Nanuk, sorpresa sorpresa! I despres del Mart, el homenajeado Reigbord al aparato: munta el tingladu i gracies a l'influx malefic que regnava a la taula, va conectar malament i es sentia de puta pena, pero al final es va solventar.
En fi, que vam pirar a les 15:30, amb la fantabulosa idea de: "ja que nem a Barcelona a deixar al Mart, passem per l'antisonar?" i aixi vam fer.
I quan nomes feia 15 minutets, sento un "EEEEEEEEEEEEEEE" i, SORPRESA! La Issa, el Cheik i el Roger!! Fotia com 3 anys casi que no ens veiem! Tambe hi era el Largo, la Gitana i el Sensei, tots ens vam quedar flipant. Alla tambe vai veure: la Naima, el Ces, el Vash (punxant i molt be el tio), el Joc, la Eguz que es veu que sa casao fa mig any, el Pepito, en David!!, el Bru, un noi que no men recordo com es diu...bufff. Total, que nomes haviem d'estar una horeta, i vam acabar marxant a les 8.
I un cop a casa, la cosa seguia! Vai retrobar the chancla's i un estoig amb cds que havia extraviat fara 3 o 4 mesos :D
I ja esta.

Lunes 21 Junio 2004 a les 12:51 | Comentaris (2)

There goes my baby

"A principis dels anys seixanta, un grup de joves nord-americans s'enfronten als problemes típics d'entrada al món adult. Babette voldria ser una estrella del rock, Stick ha de deixar la vida plàcida de surfista per anar a la guerra del Vietnam, Calvin és un estudiant negre enmig d'una comunitat escolar blanca, Mary Beth és un cor solitari..."

Aquesta es la sinopsi d'una peli que vam veure ahir. I m'ha deixat bastant tocat. En un dia, acaben l'institut i tambe tiren a terra el seu lloc de reunio. En un dia s'ensorren somnis, promeses...les tipiques promeses de tornar-se a veure cada any...que tots fem i mai complim...

Hi ha una mena de premonicio. A una festa, el pare d'una altra noia aixi mig pija, posa una peli de tems enrere, on surten tots, els nois cantant una canço i les noies fent com de gruppies. Al final la peli s'encalla i acaba cremant-se...

Un noi protesta en solitari davant l'institut contra la guerra del Vietnam. El seu germa hi va morir. Al final l'arresten i el maten a la preso, pero a la tele diuen que "profundament deprimit, s'ha suicidat".

Un altre sempre esta 'arreglant el mon'. Hi ha un surfista que s'ha allistat voluntari per anar a Vietnam, pero quan arriba l'ultima nit, te terror d'anar-hi. Una altra noia, amb dos amigues, volen ser cantants.

N'hi ha dos que sempre han estat junts i s'estimen (ella Sunshine i ell Pirata). Descobreixen que ella esta embarassada i no saben que fer, doncs s'estimen tant, pero al mateix temps estimen tant la seva llibertat com la de l'altre, tenien planejat marxar cadascu per la seva banda. Ell a descobrir nord-america i ella a San Francisco amb els hippies. Al final ho fan, ella menteix i diu que no ho esta pas d'embarassada i seguidament marxa amb una furgoneta.

El final es realment sorprenent. La narradora, la noia del cor solitari, va comentant com acaba cadascu: el surfista no nomes sobreviu a la guerra, sino que torna amb una medalla al valor, el noi negre es fa advocat i acaba com a senador, la cantant triomfa i te el seu propi programa a la tele, el noi 'idealista' (per dir-ho d'una manera) es fa professor a una universitat, la Sunshine acaba tenint el nen, i el Pirata va a descobrir el pais, pero el criden a la guerra i acaba morint a Vietnam.

I m'ha deixat tocat no nomes perque trobo totalment injust que algu que nomes vulgui viure i descobrir el mon acabi morint absurdament en un camp d'arros per una guerra totalment estupida, tambe perque ara tic trist recordant els companys que he anat deixant enrere, no nomes de classe, si no en tota la gent que he anat coneguent i amb qui m'he relacionat mes estretament, i que ara amb el temps els camins s'han separat...penso en l'epoca de la peli, en situacions reals com les que narra la peli, que segurament van passar a milers...no se...es com un "benvingut al mon real" al que ja hauria d'estar acostumat, pero no se perque, no m'hi acostumare mai.

Martes 15 Junio 2004 a les 12:57 | Comentaris (0)

el fumar se va a acabar

Doncs si. Avui he fet musica amb el meu aparell respiratori. Despertar-te amb un xiulet i descobrir despres que aquet xiulet coincideix perfectament amb el ritme de la teva respiracio es molt angunios. Aixi que deixo de fumar (a partir de que m'acabi l'ultim cigarret que m'estic fumant ara mateix ... ¬_¬ ) abans que vinguin els de la SGAE a cobrar-me els drets per tocar "buleria" amb els pulmons.

En un altre ordre de coses, he descobert una primera traduccio del meu nom al Quenya. Pero es basa en la versio anglesa del meu nom: en alemany antic, Arnold vol dir "governant + aguiles" (ouyeah), per tant, en Quenya, "soron" per aguila + "-tur" per governant= Sorontur :)
La traduccio de Meritxell no hi es, pero hi ha la d'Orlando, que es el nom que ella ha escollit: Orlando es l' equivalent italia de Roland, que en alemany antic es "fama + terra" (ouyeah2), per tant, alcar per "gloria, esplendor" + -nor "-terra" = Alcarnor. El problema es que Orlando es masculi, i no he trobat encara com fer-ne el femeni.
Tambe tenim Edgar (aka the fuckin' cat), que en angles antic es 'prosperitat/riquesa + llança/arpo'(¿?), per tant: heren "fortuna" + ecco "fletxa"= Herenecco, el gato cabron XDDD


PD: No he trobat Katuu...dame una pista, que Josu no esta y no se el 'equivalente' al castellanish...que los vascos soys mu raros XDD

PPD: m'estan foten un jauseo guarrissim nose quin vei...arj, asco.

Domingo 13 Junio 2004 a les 12:48 | Comentaris (0)

dispersio

Aixi em trobo. Un altre cop inmers en 4 coses al mateix temps. Obsessionant-me en una dirant un parell o tres de setmanes...per despres deixar-ho de banda fins al proper cop...Aixo no pot seguir aixis!

Miércoles 9 Junio 2004 a les 13:09 | Comentaris (0)

35% dulen - 65% bo

This site is certified 35% EVIL by the Gematriculator This site is certified 65% GOOD by the Gematriculator
Viernes 4 Junio 2004 a les 17:50 | Comentaris (0)

Lucy in the Sky with Diamonds

Picture yourself in a boat on a river,
With tangerine trees and marmalade skies
Somebody calls you, you answer quite slowly,
A girl with kaleidoscope eyes.
Cellophane flowers of yellow and green,
Towering over your head.
Look for the girl with the sun in her eyes,
And she’s gone.
Lucy in the sky with diamonds.
Follow her down to a bridge by a fountain
Where rocking horse people eat marshmellow pies,
Everyone smiles as you drift past the flowers,
That grow so incredibly high.
Newspaper taxis appear on the shore,
Waiting to take you away.
Climb in the back with your head in the clouds,
And you’re gone.
Lucy in the sky with diamonds,
Picture yourself on a train in a station,
With plasticine porters with looking glass ties,
Suddenly someone is there at the turnstyle,
The girl with the kaleidoscope eyes.

I despres ve algu dient que la canço la van composar despres de veure un dibuix de la filla de Lennon o de McCartney...ya, i vaig jo i m'ho crec! A no ser que aixi fos...pero que veiessin el dibuix tots tripadissims... XDDD

Viernes 4 Junio 2004 a les 0:49 | Comentaris (0)

la odisea de la especie

Un documental? Una pelicula historica?

Fa pensar. Molt. On va començar tot. L'instant exacte, la mil.lesima de segon en que el primer primat a tot el planeta va decidir tenir un punt de vista mes alt...el moment en que el cervell va fer 'clic' i va decidir que una pedra podia servir per tallar coses...

Habilis, Erectus, Cromanyo, l'entranyable Lucy, Australopitecus, Neanderthal...tots venint d'un mateix lloc...en moments diferents...a traves de milions d'anys...avantpassats d'un mateix llinatge...parents antics, els nostres cosins. A ells els devem tot el que ara som.

Es increible com hem evolucionat. De nomes preocupar-nos per la nostra propia supervivencia fins a arribar a pensar, imaginar, tenir consciencia de nosaltres mateixos, pintar, inventar, riure...i despres de milions d'anys, pensar d'on venim...investigar (es casualitat que el descobridor de Lucy decidis tornar a casa per un cami diferent aquell dia i trobes un crani?)...i fer un minuscul homenatge a tots els mes de cent-mil milions de parents nostres que han viscut sobre aquest planeta abans que nosaltres, evolucionant i deixant els seus coneixements per a les generacions futures.

Amb tot el que hem passat...es realment increible que encara tinguem aspectes que ens portin tan aprop seu...tan aprop nostre...els instints de supervivencia, els instints reproductius (l'olfacte encara juga un gran paper en l'atraccio sexual)...el sentiment de pertenencia al grup que ens protegeix de les agressions externes...

Gracies a ells, ara nosaltres som aqui.

Gracies.

Jueves 3 Junio 2004 a les 2:24 | Comentaris (0)

somnis & more

Avui he somiat que estava al camp de futbol del Real Zaragoza...pero era extrany, perque les grades i tal semblaven en bon estat, i hi havia gent (hi havia partit entre nosequi), pero per la part de dins, estava tot en ruines, i era enorme...en plan estancias tremebundas, pero totalment en decadencia. I les portes eren reixes de ferro, i nomes unes quantes estaven obertes per a que la gent hi entres...
I despres, no se com, tenia com...fitxes, o enganxines d'aquelles semblants a les que regalaven fa anys amb els xiclets, amb imatges de Telperion, Galadriel....i m'emocionava...crec...

I ara quan tornava cap a casa, he escoltat el principi del "Cocodrilo Club", programa de musica revival, i han començat amb "In my life" de Beatles :_) i despres han posat "As tears go by" dels Rolling. Es un pedaso de canço que estava buscant fa molt temps. Molt molt maca, m'ha fet pensar en temes del passat, i veure possibles futurs...aqui va la lletra:

It is the evening of the day,
I sit and watch the children play.
Smiling faces I can see
But not for me,
I sit and watch as tears go by.

My riches can't buy everything,
I want to hear the children sing.
All I hear is the sound
Of rain falling on the ground,
I sit and watch as tears go by.

It is the evening of the day,
I sit and watch the children play.
Doing things I used to do
They think are new,
I sit and watch as tears go by.

Hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm
Hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm
Hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm, hmm ...

Miércoles 2 Junio 2004 a les 22:32 | Comentaris (1)

3,2,1 cambios!

Prenc aquesta frase original del Txitxo (donde quiera que te encuentres, te mandamos un abrazo) per comentar que, gracies a un parell de comentaris, he tret l'enllaç a cert weblog de seguidisme i pilotisme extrem. Si ja tenia alguna sospita, avui se m'ha confirmat. I com que me'n refio mes del que em diguin els meus amics del que pugui llegir enlloc escrit per persones que puguin semblar molt bones persones, doncs aixo. Desaparece vision perversa!
Au, a cagar.
Aixo si, encara que no faci 'publicitat' (ja veus tu quina merda de publicitat puc fer jo en aquest weploc), seguire llegint i rajant quan em sembli XDDDD

Martes 1 Junio 2004 a les 3:52 | Comentaris (1)

que bonics son els anuncis...

Doncs taba mirant la teleburra ara i veient anuncis se m'ha acudit comentar-los...i despres he vingut, i llegint un post a Mostaza de canela he vist que se m'havien adelantat. Pero m'es igual.
Ahi va:
Es pot saber que ja es estiu per 2 formes:
1/ les revistes per a pollas tomateras comencen a regalar pareos, bikinis, crema solar, etc...
2/ a la tele hi ha un bombardeig d'anuncis de veet, silkepil, sunsilk, gilette for woman, nueva braun coldfusionmegaplasticaquetequitalospelosynosalenentresmeses.

Anuncis mes interessants/bells/macos/lahostiapues:
-Nou Audi A-nosecuantos. El que surten mogollon d'ilusions optiques i tal
-Nou anunci de Damm (el que hi ha meitat de pantalla del 1800 i meitat del 2004). Un altre 10 per Damm.

Anuncis mes cutres/guarros/lamentables:
-Qualsevol anunci de qualsevol producte Pascual
-els nous anuncis de Burn (ASCOOOOO DE PAVOOOO!!! que lo descabellen. YA!)

I per ara no se m'acut cap mes.

Martes 1 Junio 2004 a les 3:05 | Comentaris (0)

la biblia en post

Tants dies sense posar res, treuen les ganes progressivament de tornar a postejar. Pero han sigut uns temps dificils: mini depre de la qual avui crec que començo a sortir, problemes economics que s'arreglen (bienhallado el dia 28 de Mayo, en que las nominas se hicieron efectivas!) etc...en fi. Aqui van unes reflexions inconexes i resumides o no:

En les meves ansies de ser mes freak, m'ha donat per apendre Quenya, la llengua dels Noldor (usease los Altos Elfos). Tot va venir perque vaig descobrir o millor dit, vaig veure el Silmarilion que em van deixar, que el tenia a la tauleta de nit, i mel vai començar a llegir, i com que soc aixi, doncs ara toca obsessionar-se amb tot el que tingui a veure amb El Senyor dels Anells (tm). I pa mas inri, dilluns que ve fan la peli a la tele, pero jo ja l'he vist (parlo de la versio amb minutos ineditos) i mola molt, ara estic a la espera que acabi de baixar el primer CD de Les Dos Torres, que els minuts extra molen mol mol :D
Tambe vaig tenir la idea de postejar aqui nomes en Quenya, aixi ja seria el freak insuperable, a no ser que ja hi hagin weplocs en llengua elfica...que suposo que si, aixi que me jodo.

Altres coses: Sr. Marcelino "pan y vino" Oreja: s'ha plantejat (si el seu cervell li ha permes, ja que com tothom sap, a mayor oreja, menor cerebro) que si Espanya no ha estat informada i no ha signat el pacte antiterrorista-antirojos-anti-anticonstitucional que han fet França, Alemanya'Belgica i nosequimes...potser ha sigut perque ha estat un pacte intern i directe entre aquests paisos que no han vist la necessitat de preguntar a ningu mes? Per que collons vol demanar explicacions al govern sobre una accio duta a terme per tercers i quarts paisos? El seu intelecte no li permet veure que es bastant penos demanar explicacions a A per les accions i decisions que hagin pogut fer X i Z?

Mes: a qui collons se li ha acudit tallar 2 carrils de la N-340 al pont de Molins de Rei a les 20h d'un dilluns d'operacio tornada? Plena hora punta i a sobres amb mogollon de gent que torna d'un pont...viva las mentes pensantes.

Encara mes: ja se que ara quedare com un presumptuos, pero fa temps que volia predir un boom de les samarretes de Brasil. Aquest estiu sera "el verano brasileiro", entre Carlinhos Marron al forum, l'anunci de pantene amb la festa brasileira i tal i cual, de moment vas pel carrer i ja veus mogollon de gent amb la punyetera samarreta. Ale, otro uniforme mas. Jo em fare una samarreta de Ghana, o Eritrea o de Libia o algun pais d'aquests mes raros. Pa chulo yo.

Mes encara: vull fer una prediccio: a partir de ja, es dispararan els downloads de la serie "Fawlty Towers" (Hotel Fawlty en catala), ja que a cert weploc, el propietari ha comentat que ha vist tots els capitols de la serie aquest cap de setmana, i com que la gent es MOOOOOOOOOOOOOOL original, doncs au, tothom a veure el Manuel (que per cert, a la versio original en angles, en Manuel era un torero de Madrid, i no un mexica com diuen a la versio catalana...jejejeee). Doncs aixo, i penso que es podria posar com a anexe al post anterior i a un altre, en que comentava que hi ha gent que va molt de guays, pero que ni tan sols coneix aquesta TREMENDA serie, i ni tan sols (fins fa relativament poc temps) tampoc coneixia The Monty Piton's Flying Circus, a la qual van arribar gracies tambe al mateix weploc (pel tema del seguidisme/imitacio de certes persones, que per cert, ni conec ni m'importa el que facin AQUESTES persones, nomes declaro la meva antipatia per les persones antioriginals)

Mais cousas: ja tinc el llibre de Dali, pero ara tinc el tema paranoic-critic aparcat per causa de la meva nova obsessio elfica.

I crec que ja esta.
Au!

PD: joder, volia posar una cosa mes, i ara no men recordo!
Ai si, que vaig trobar un parell de weplocs que semblaven interessants...pero al final m'han decebut, ja que basicament es centren en donar l'opinio de l'autor sobre noticies d'actualitat, en plan "yo no vi la boda", "clos dice que pondra un peaje para entrar en BCN como ya existe en London"...vaia pues...quin avorriment...

I tambe comentar una noticia d'actualitat (soc un cas extrem d' autocontradiccio): a les noticies de les 21h de Catalunya Informacio, han dit que "el preu de la benzina ha pujat, concretament, la sense plom 95, que es la que mes es fa servir, ha pujat (no se si han dit "mes de" o no) 3 centims d'euro". Ostia, gran visio la dels medis. Just quan deien aixo, acabava de passar per una benzinera, i el preu que marcava era, shit little parrot, 0.999€ el litre!!!! El gasoil ara esta a 0.699€ centim amun centim avall. Fa uns mesos, costava 0.649-0.653. I despres ve el Rodrigo Rato amb les seves visions mistiques que diuen que "podria ser que el encarecimiento del barril de petroleo Brent puede afectar la economia". Gracies o mestre de la economia mundial. De gran vull ser com tu! (sobretot vull cobrar el mateix que cobres tu, el demes em sobra)

Martes 1 Junio 2004 a les 0:23 | Comentaris (2)