puerto hurraco bis

Quan fa molta calor, com esta foten avui, passen coses...l'extrany es que no en passin mes de coses d'aquestes dignes de sortir a "EL CASO".
Aguantant alcoholics a la feina, pujant i baixant escales per treure els mobles vells de la cuina, parat dins la furgoneta i ara aguantant pop-ups de merda que s'obren sense permis...com va dir un dels germans Izquierdo al judici..."hacia muncho calo".

I a sobres de la calor hem d'aguantar als FILLS DE PUTA del Bush i del Ansar, un que es passa pels collons el protocol de Kioto argumentant que "el cambiou del clima eis una tonteridaei" i el bufo (bufo de la cort, s'enten) aprenent de gilipollas, comprant-se medalletes i auto-estima amb els meus diners, que si no fos perque el LLADRE (perque a qui ROBA de la caixa, al menys a casa meva se'n diu aixi, i als paisos islamics, li tallarien la ma a la plaça del poble) ha fotut ma, mel's podria haver gastat en un aire condicionat.

ANEU TOTS A LA PUTA MERDA!

PD: señor jues, es que hasia calor.....muncha calor....

Sábado 24 Julio 2004 a les 2:15 | Comentaris (1)

Problemes de visualitzacio?

Tens problemes visualitzant aquest weploc? Amb el supermegachupiguay Internet Explorer versio 8.20394820342 amb tots els parches de seguretat i plugins, no es veu be la pagina i sembla que estigui feta amb el cul?
Doncs tinc la solucio a TOTS ELS TEUS PROBLEMES!!!

CANVIA DE NAVEGADOR!

Prova Mozilla, Firefox, Opera, Netscape!! El que sigui! Amb qualsevol d'ells veuras correctament la pagina!

I recorda que hi ha vida despres de Microsoft!!

Miércoles 21 Julio 2004 a les 17:05 | Comentaris (5)

em cago en sant edonkey quan era verge!!

Ostia! Per que collons despres d'estar hores i hores inacabables esperant a que s'acabi de baixar allo que t'interessa...la descarrega passa del 90% es para i es queda aixi durant mesos i mesos???
Una solusion quiero!
Edonkey: se donde vives y me quedao con tu cara, no me vasiles neng...que te meto de hoxtias hasta en el carne de identida...mamong...

Martes 20 Julio 2004 a les 23:31 | Comentaris (0)

no me llames arnaldo llamame arnauhhh...

...el que va por el mercadona comprando a piñon...

Doncs si. Avui ha tocat anar al Mercawoman. I quina alegria al percatar-me que estaven posant el collons de Lola al fil musical...pero despres el senyor fil musical s'ha recreat...si senyora si, estem parlant del MUMA YE! altrament conegut com "MAYAJI MAYAJA".

En fin. Nomes dir que ha estat divertit, perque com era hora de plegar, els currantes estaven fent el burro pels passadissos, uns amb els transpalets, un altre s'ha fotut de llorus a terra i me l'he trobat alla estes partint-se el cul de riure mentre jo agafava uns tetrabricks de llet...

PD: perque els ous no estan a la seccio de refrigerats? Amb la de salmonelosis que hi ha pel mon!

PPD: ara tambe venen ous bullits al mercawoman. Destaquen de la resta perque tenen un to mes vermellos a la closca...com si els haguessin pintat de taronja...curios curios...

Martes 20 Julio 2004 a les 23:01 | Comentaris (5)

acribillator

Els mosquits s'han afartat a costa meva aquesta nit. Entre 8 i 10 picades, totes a les cames...dios mio, no me siento lah piennas!
Mi reino por una talquistina!

PD: com picaaaaaa

Lunes 19 Julio 2004 a les 12:16 | Comentaris (0)

mes somnis

Estava jugant un partit de waterpolo(?) en una mena de casa inundada(¿?) amb un sistema de SMS(¡!) quan de cop, apareixo a Montornes on hi ha una mena de castell encantat(¿¡!?). Es pon el sol i sona una musiqueta lugubre, tinc una mena de fulleto a les mans. Es fa de nit, i de cop se sent un crit i apareix l'Alex corrent com un esperitat, en pilotes i tot masegat, fugint de noseque. Dedueixo que el persegueix quelcom i que no m'agradaria comprovar la rao de la carrera, aixi que m'omplo de panic i foto el camp volant. El trobo amagat i em comenta noseque d'uns "ulls extranys que el miraven des de la fosca".
Em desperto amb un sobresalt. Com cada mati, tinc una necessitat imperiosa d'anar al lavabo...pero no m'atreveixo a baixar del llit.

Torno a adormir-me i ara soc en un somni normal, pero que es torça i surten una mena de zombies que se'm volen jalar(?!?!?!?!) i fujo. Em desperto i em torno a adormir. Dins del somni, comento que estava somiant pero que el somni es torçava i sortien zombis, i surt un personatge amb el qual estava fugint dels zombies, pero l'atrapen i es clar, ja no puc confiar en ell perque sera un zombie, aixi que torno a correr. Busco el medicament per la migranya (¿?!!?¿!?!¿?!¿?!) i no el trobo i m'omplo d'angoixa.

Em torno a despertar, encara he d'anar al lavabo pero no baixo del llit per si les mosques. Em torno a adormir.

Hi ha uns zombis ancians que em conviden a passar i pendre un cafe o alguna cosa aixi. Son molt amables, pero per si de cas, "miri, jo passaria, pero tinc pressa...potser un altre dia eh?" i marxo.
Trobo el medicament per la migranya i em jalo una pastilleta (¿¡!?)
Despres estem com en una casa extranya, amb unes dutxes que no son dutxes, pero amb gent dutxant-se i arriben unes noies a dutxar-se i a fer moviments lascius mentre ho fan, i hi ha molta gent dutxant-se (nois i noies) i tambe hi ha zombis corrent per alla i em desperto i el cabron del gat m'espanta, perque se m'ha ficat als peus i amb la cua em va tocant un peu.

M'aixeco, i per fi, vaig al lavabo. I son les 9:45...merda...jo pensava que serien les 12! 1

Domingo 18 Julio 2004 a les 12:07 | Comentaris (0)

festival sesuarl

Ahir nit, quan vam anar a dormir i estavem alla estirats al llit, vam sentir uns sorolls...i despres uns OOOOUUUHHHHGGGG AUUUGGGHHSSS perpetrats per un senyor i uns AAAAHMMMMSSS AAAAAAAHHMMMSSSS per una senyora...ens vam quedar mig callats...i si senyor si...ELS VEINS DEL COSTAT ESTAVEN FOLLANT!!

No sabiem si sortir al repla a aplaudir o que, potser ens van sentir comentar la idea i van parar...o potser ja havien acabat... XDD

Es el segon cop en any i mig que sento que els veins estan de festa! Primer va ser la noia dels tacons del segon, una nit a les 3, i ahir la histerica de la neteja i el sord del costat.

Sábado 17 Julio 2004 a les 11:27 | Comentaris (3)

Dame un euro payo, no e pa droga, e pa ir ar medico...

Gracies a un post i al meu cervell fregit per hores i hores de calor i insolacio, m'he decidit per fotre ma a la 'polemica' del pagament d'un euru per visita al metge.

Primer em presentare. Per qui no hagi llegit alguns dels primers posts d'aquest blog, haig de dir que soc un treballador del Servei Catala de la Salut. Mes concretament, soc un UAU o Unitat d'Atencio a l'Usuari (com mola e?). Per a que ens entenguem: quan algu va a un ambulatori, el primer que es troba es un pringat darrera un mostrador. Doncs alla treballo jo. A la primera linia de defensa del sistema sanitari catala. La carn de cano.

Alla s'ha d'aguantar molt. S'ha d'aguantar a companys cabrons que a la minima que poden, no t'apunyalen per l'esquena no, adopten la personalitat de "Caracuero" i en comptes d'un punyal, et claven una motossera. A part d'aixo, s'ha d'aguantar als jefes que passen de tu i de les teves necessitats. I el que es pitjor, has de suportar a alguns usuaris que es creuen que 'el cliente SIEMPRE tiene la rason". Doncs no senyora: el client te la rao quan la te, quan no la te, NO LA TE.

Treballo a una area 'rural' i per aixo passem consulta a 2 pobles. Cada dia hi ha 14 visites programades (es a dir, l'agenda diaria permet fer 14 visites) a cada poble, fent un total de 28 visites al dia. Ara be, cada dia venen 5 o 6 persones a mes a mes de les que s'han preocupat de trucar abans o avisar (es pot fer presencialment, per telefon i ultimament tambe per internet. Aixi que tenim un total de...40 visites al dia! "No son pas tantes" podreu dir. Doncs no son tantes no, pero clar, si cada visita ha de durar 5 minuts? Ja em diras quina merda de visita!
Pacient: "hola senyor metge"
Metge: "holaseguisiusplau,quelipassa?"
Pacient: "Doncs miri senyor, l'altre dia anava jo caminant quan vaig veure un ocell i em vaig distreure..."
Metge (interrompent): "Peroquelipassa?"
Pacient: "Pero si li estava dient! Deia que em vaig distreure i em vaig torçar el peu"
Metge: "Moltbe,treguislessabatesipujialacamillasiusplau"
Pacient cerimonios: "Era molt bonic l'ocell, i a mes feia un dia tan bo que convidava a caminar pel bosc"
Metge: "Estiri's,moguielpeu,lifamal?Iara?Isifaigaixi?"
El pacient fa "ais" i "uis"
Metge: "Moltbejapotaixecarseiposar-selasabata"
El metge fa la recepta
Metge: "Miri,lihereceptataquestapomada,selaposaabansd'anaradormirdurant5diesidespresemveaveureunaltrecop"
QUEPASSIELSEGÜEEEEEENT

Aquest es l'unic tipus de visita que permet fer-se en 5 minuts si tens 40 o mes persones cada dia.

Ara be, la cosa esta en que aquest tipus d'atencio es molt impersonal i trist, a part que denigrant per al pacient, que es sent com si li haguessin pres el pel.

La majoria de gent que ve on jo treballo, son persones de poble, per tant, aixo de pim pam fora, com que no convenç. Son afables i t'expliquen la vida, que si la neta, que si l'hort (a vegades ens porten coses com ous, cireres, etc...) i per tant, la visita s'allarga i s'allarga (en ocasions he viscut visites d'una hora per pacient!). Pero el problema no esta aqui.

El problema que ens ocupa, es que ara ha sortit una filtracio que deia que es faria pagar 1 euro per cada visita al metge. I es clar, tothom s'ha posat les mans al cap, i ha cridat i ha patalejat, perque clar, la sanitat es un servei public i ha de seguir sent public i gratix.

Aqui esta l'error. Es un servei public, si. Pero es un servei del qual se n'abusa. I se n'abusa d'una forma deplorable.

Abans he parlat del metge d'adults. Parlem del servei de pediatria. L'agenda es similar: 14 visites programades per poble per un total de 28 visites diaries. On es la trampa aqui? Doncs que en comptes de tenir 5 o 6 visites de mes cada dia, el pediatra en te entre 5 i 10. Per tant, en el pitjor dels casos (que es el real) tenim que el pediatra fa un total d'unes 50 visites cada dia. I el que es millor, nomes entre 4 i 10 nens estaven realment malalts i necessitaven la visita. Tenim casos de "el niño tiene tos", o "el niño tiene mocos" o "el niño tiene tos y mocos". Senyora mare, que no se'n recorda voste de quan tenia 2 anys? D'on li sembla que ve la frase feta "comerse los mocos"? Els nens, entre d'altres coses, tenen mocs, i quan algu te mocs, per regla general tus. Es una cosa totalment natural i normal. Pero clar, com li fas entendre tu a una mare aixo...impossible.

"Les llistes d'espera estan saturades!!" Home, clar que ho estan. A catalunya venen habitants d'altres comunitats autonomes a passar les vacances...i de pas, a fer-se les catarates o a posar-se una protesi de genoll.
Algu em podria dir "Ets un racista i fomentes la divisio entre autonomies!!" i jo li podria respondre "A cas treballa voste a sanitat? Oi que no? Doncs jo si, i aixo ho veig cada dia, aixi que calli la boqueta...si us plau".

I si no ve d'alguna altra comunitat, ve de la privada. "El dentista me ha pedido esta radiografia...el dentista al que voy, que no es de la segurida sosial...", una radiografia...miseria home, miseria. Te, te'n faig 10 i tira...el que passa es que qui diu radiografia, diu ressonancia magnetica, TACs, tractaments que flipes de cars (per exemple, de fertilitat), protesis varies i un llarg i extens etc...

Hi ha qui diu, com una que vaig sentir a una tertulia radiofonica, que els metges cobren massa i treballen molt poc. Miri senyora, mes que voste si que treballen, i percentualment, cobren molt menys, que apareix 30 minuts a una emissora i cobra una pasta. Llegeixi's els paragrafs anteriors o vagi a veure la vida d'un ambulatori durant tres o quatre mesos, nomes despres tindra dret a parlar.
Ah, i segur que voste no patira una agressio a dins l'estudi radiofonic oi? Doncs vagi a l'hospital de Bellvitge, que podra veure el pa que s'hi dona. Agressions fisiques a dins la consulta mateix, pero es clar, als metges els paguen prou be com per fer de 'sparring' de qualsevol pacient desquiciat perque no pot pagar els rebuts de la VISA(tm) i que a sobres el metge no li vol donar la baixa.

Hi ha qui s'exclama de l'enorme 'forat de la sanitat publica' i no pot explicar-se d'on ha sortit. Be, es cert que hi ha metges als que alguns laboratoris donen regals o primes per receptar el seu medicament, que costa un paston, en comptes d'un generic de menys cost. Pero es que tampoc es aixo, he vist gent demanar una recepta per una caixa de Gelocatil(tm) o d'Aspirina(tm)!!! Quan val una caixa d'aspirines? Doncs aqui mateix en tinc una: 450 de les antigues pessetes per 20 comprimits.
Que ho demani algun avi que ha de viure d'una misera pensio s'enten. Pero es que els que venen nomes per una recepta d'aquest tipus, acostumen a ser persones entre 30 i 50 anys, treballadores i amb la vida feta i resolta. Pero encara hi ha mes. Tambe hi ha qui agafa tota la llista de medicaments per a TOTA LA FAMILIA fent servir la cartilla de la iaia que es pensionista, aixi ja ni paguen el 40% de l'import. I deu ni doret els feixos de receptes que s'emporten alguns...fan por i tot.

Solucions? No se, no em paguen per aixo. L'unic que puc dir es que em sembla perfecte que la gent hagi de pagar 1 euro per visita. Es un preu simbolic que, a part dels avis que viuen de pensions que fan riure, tothom pot pagar. D'aquesta manera s'abacarien les visites de "mireusted senyor doctor, es que me duele una pestaña" o les de "es que estoy resfriado y vengo a que me receten un frenadol o algo" (collons nen, que tens 30 anys i encara no saps que un refredat son 7 dies de repos i no calen frenadoles per curar-lo). Tambe s'acabarien les visites de gent que pensa que aixo es com el super: "Ai se m'han acabat els ous, vaig al super a buscar-ne" (cal canviar 'ous' i 'super' per 'gelocatils' i 'ambulatori'). O les visites que van a buscar els ous de veritat, i com que veuen que l'ambulatori esta obert, doncs mira, anem a fer-nos un analisi, que ja fa tres mesos que me' n vaig fer un. A part de no saturar la sanitat, deixarien espai per a aquells que realment estan malalts i necessiten atencio, que son els que venen d'urgencies i s'han d'esperar 1 hora a la sala. No perque el metge vagi lent, si no perque el metge va lent per culpa d'algu que no te res mes a fer a casa i va a 'fer-se un analisi perque s'ha aixecat cansat'. Aixi de pas, tambe es farien menys proves innecessaries, les llistes d'espera de quirofans tambe s'alleujarien una mica...etc...

Una altra solucio podria ser fer un carnet de visites. Tens 5 visites al mes gratis. A la sisena, pagues 1 euro, la setena 2, etc. "Nomes 5 visites al mes? Ets un nazi!!" Doncs pensa si posar-se malalt 5 cops al mes no pot resultar excessiu...oi que si? O aixo o es que ets un gafe... "Ah, i la gent que si que ho necessiti? Aquests tambe haurien de pagar?" Doncs no. Son visites justificades i necessaries.

O tambe es podria recorrer al xantatje emocional. Oi que cada any rebem a casa una carta de la tresoreria de la seguretat social amb tot el temps que hem treballat durant l'any? Doncs podriem fer el mateix. Cada any (per no fer-ho cada mes i gastar paper i segells) s'envia una carta a cada usuari amb tot el que ha gastat en metges, material medic, material d'oficina (papers de baixes, fulls de continuitat de baixa, altes, papers de peticions de proves, etc), electricitat, medicaments, proves, desplaçaments, etc, etc, etc. Tot ben detallat, per a que vegin tota la infraestructura que es necessita per atendre'l, i a sota de tot, que posin el total en negreta.
A part d'aixo, es podria fer una simple operacio matematica especialment dedicada als "porque tu comes de lo que yo te pago": fer la suma del que aporten aquests individus al sistema sanitari i comparar-la amb el total de la seva 'factura sanitaria', i si s'escau, com que "ellos pagan cada mes", doncs cobrar el que fos pertinent, per imbecils. Jo a aquests el que els faria es que quan es passessin del que "ellos pagan", els diria, "miri senyor, voste diu que paga, pero segons aquesta llista, ja s'ha polit l'equivalent al que diu que paga, aixi que no podem atendre'l. Au, bona tarda i a cagar, senyor."

Ja per acabar, m'agradaria dir una cosa als senyors tertulians 'progres' que fan tants escarafalls per aixo de l'euro i que fan el simil de "ara a catalunya hem de pagar un altre peatge". Vostes visiten el seu ambulatori periodicament o tenen un metge de la privada? Quan aquest metge de la privada els vol fer un TAC o una resonancia magnetica...la paguen de la seva butxaca o van a la sanitat publica a que els facin el volant? Quan necessiten una aspirineta van a pagar-la de la butxaca? O tambe van a buscar la recepta a nom de la iaia i "que pagui l'estat"? Tenen vergonya vostes? Ja els dic jo que no. Ni tenen vergonya per parlar d'una cosa de la que NO EN TENEN PUTA IDEA, ni tenen res. Be, tenen poca feina i aixo els permet anar a la radio a dir parides i despres quan surten, passar per caixa a cobrar per la 'sessio'.

I jo els dic, vagin tots a cagar a la puta platja i no em vinguin a tocar els collons, que jo vinc a treballar, no pas a aguantar-los les seves esquizofrenies ni les paranoies ni les impertinencies ni el seu restrenyiment.

Viernes 16 Julio 2004 a les 22:35 | Comentaris (6)

musica si (segona part)

Cantan, O-zone i Farinelli il castratto
Dirige la orquestra: su puta madre

Kip on dansin muma muma ie
muma muma ie
muma muma muma ie

Jrander nauer muma muma ie
muma muma ie
muma muma muma ie

Maia jiii
maia jaaaa
maia jaaaa
maia jaaaa jaaaa

bis 2

Aquesta lletra tan profunda i que dona un missatge tant sentit, forma part de la puta merda de canço de l'estiu 2004 que triomfa arreu de la pell de brau.

A aquells afortunats que tinguin una parabolica i puguin gaudir de la programacio de la televisio de Polonia, aquesta mena de gent que fan cançons d'aquestes, amb els seus corresponents videoclips, no els vindra res de nou, ja que es una cosa bastant normal, donat l'interes que posa aquella gent a ser occidental.

El que es fotut, es quan una puta merda com aquesta, arrela en la joventut gilipolles i idiota d'aquest pais de merda, i ja el mes pitjor de tot, es que els mamons ninyatos capulls i sense cervell (que em pagaran la pensio d'aqui uns anys) se't fotin sota la finestra a cantar-la a modo de serenata.

I si, avui tambe he anat amb la flegoneta sense aire condicionat.

Viernes 16 Julio 2004 a les 19:57 | Comentaris (8)

musica si (primera part)

A mi me llaman el cabrooooon
porque me guuuusta el moraaapioooo

Pero prefiero beber vinoooo
a que me llaaaaameeeen Serapio...


Serapio...CABRON!

Pero no bebo por bebeeeer
que bebo para olvidaaaaaar!

Porque bebebiendo se olvidan
porque bebiendo se olvidaaaan
las ganas de trabajaaaar

Tirate de la motoooo
de la moto tirateeee

Tirate de la motooo
de la moto tirateeeee

Tirate a la rubiaaaa
a la rubia tirateeeee
tirateee a la rubiaaaaa
y a la morena tambieeeeennn

Induraaain induraain induraaaain
induraaaain induraaain induraaaaaaain
induraaain induraaain induraaaain
induraaaain IN-DU-RAAAAINN

Somos los tuberculoooosoos
los que maas los que mas nos divertiiiimoooss
cuaaaando saliiimoos al caaaaampoo
hechamos sangre hechamos sangre y escupiiiiimooos

Uuuuna ensalaaada de cooooostraa
con trocitos con trocitos de pulmooooon
y un vasooo dee pus calieeeente
para hacer, para hacer la digestion...


I la canço segueix, pero no me'n recordo com fa.
Es un remix d'aquests de "fiestas del pueblo" de fa la tira. Aquesta versio es el 'medley', al mateix CD s'hi poden trobar les diferents cançons una per una. Originalment am ritme de xaranga, pero aqui estan versionades en plan chumba chumba. Tot un exit a tenir en compte.
Aixi se't queda el cap despres d'estar 7 hores dins una furgoneta amunt i avall sense aire condicionat, carregant i descarregant, suant com un cabro i fent hores extres que no et pagaran.

(Aquest post era d'ahir, pero no tenia esma de posar-lo)

Viernes 16 Julio 2004 a les 19:38 | Comentaris (1)

invents absurds de la humanitat: el temps

De tots els invents que l'esser huma ha creat, el pitjor es el temps. Ja em diras quina gilipollada que a Valença do Minho (Portugal) que esta a la riba sud del Minho, siguin les 21 hores de la nit, i just a 300 metres al nord, siguin les 22h!!! Es totalment absurd i inutil.

Miércoles 14 Julio 2004 a les 16:08 | Comentaris (0)

tergiversant la paraula del Buddha...

Del poc que he apres sobre budisme, entenc que totes les persones son iguals. Homes, dones, nens, joves, vells...aixi ho va dir el Buddha.
Tots amb les mateixes pors, tots dins la mateixa roda de sofriment, tots subjectes a la llei del karma, pero tambe tots amb les mateixes possibilitats per a sortir-ne. Aixo si, sempre i quan cada persona hi posi ganes, perque com va dir, "jo no puc realitzar el nirvana per tu, has de ser tu qui segueixi el cami".

Llavors, per que em trobo que "para alcanzar la suprema iluminacion, se debe ser hombre" o que fan falta nosequansmil eons per a arribar-hi etc, etc, etc....¿?¿?

El budisme tibeta dona molta importancia al guru (que es pronuncia "gúru" i no "gurú") o mestre: que si postracions, que si ofrenes, oracions de llarga vida...i tambe deixa entreveure que es impossible arribar a la iluminacio en aquesta vida, a no ser que en existencies anteriors t'ho hagis currat molt. Has de fer molts merits per aconseguir el nirvana.

Despres hi ha el budisme theravada, que s'auto denomina com la tradicio original que ha guardat tots els textos, normes, etc, tal i com el Buddha ho va dictar fa 2500 anys. Aquests son els que diuen que entre les condicions per ser un buddha, hi ha la de neixer com un home (esser huma masculi), que ho senten molt, pero que en les escriptures es aixi. Que tambe fan falta nosequants mil eons, que es un periode de temps incalculable, i que hi ha classes entre buddhas: Buddha supremo, Buddha silencioso, Arhant i nosequin mes.

Tot plegat fa venir vergonya aliena. Com les paraules d'una persona que pretenia ajudar sense escarafalls es transformen en una religio mes (tot i que el budisme es una religio atea) amb tota la parafernalia tipica, que si los monjes es cuiden de que todo vaya bien, que ells s'encarreguen de vetllar per nosaltres, que si tal i que si cual....

Miércoles 14 Julio 2004 a les 12:45 | Comentaris (0)

JA ES NADAL!! (segona part)

EXTRA!! EXTRA!! Ja torna a ser nadal!!
Ahir ja vaig veure cartells de la loteria nasional: "Y si cae aqui? Ya hay Loteria Nacional para el sorteo de Navidad" amb el calvu aquell que surt a l'anunci i va bufant a la gent.
Quins collons...

Miércoles 14 Julio 2004 a les 11:49 | Comentaris (2)

5 raons per no demanar feina a servijob.com

1.- ADECCO T.T. S.A.. *TELEOPERADOR/A DE 15:00 A 21:00 (TLK).

2.- ADECCO T.T. S.A.. *TELEOPERADOR/A DE 9:00 A 15:00 (TLK).

3.- LINK. PROMOTORA / DEPENDIENTA.

4.- ADECCO T.T. S.A.. *Cocinera 15 pers. residencia Subirats. Ref. 08386.

5.- MANPOWER TEAM ETT, SAU. DEPENDIENTA CENTROS DE BRONCEADO.
BARCELONA

No es que sigui masclista ni misogin ni que tingui res contra aquests tipus de feines, nomes es que quan em vaig apuntar a servijob ara fara un any, al meu perfil/curriculum hi vaig posar coses relacionades amb les que he estudiat, com cinema, fotografia, xarxes d'ordinadors i sistemes operatius...a part, es clar, que jo soc un noi. No se perque, sempre m'envien feines de teleoperadora i de dependenta...

Senyors de servijob.com...quina part del meu perfil no entenen? Acas m'estan suggerint que em canvii de sexe?

Sábado 10 Julio 2004 a les 13:35 | Comentaris (1)

la furgoneta i el mosquit

Es dificil conduir amb un mosquit dins la furgoneta...has de concentrar-te...saber on esta en tot moment...en qualsevol instant pot desapareixer i picar-te. Has d'estar sempre pendent d'ell...mentre va caminant pel parabrises...per la finestra...pel volant...
Li mires les antenes i les sis potes...ara es queda quiet...¿que deura pensar? ¿I si obro la finestra? No, llavors el vent se l'endura i segurament morira esclafat contra un camio...pero si es queda aqui igual em pica...el deixare aqui dins...

I quan vaig arribar al primer semafor, el vaig treure fora amb l'ajut d'un paperet.

PD: quina puta merda de post no?

Viernes 9 Julio 2004 a les 13:49 | Comentaris (2)

mes tonteries

Aquest dissabte es casa la Miriam. Qui es la Miriam? Doncs es la primera noia amb qui vaig sortir. Vam acabar un pel accidentadament, ara ha fet quatre anys, i ara es casa amb el noi amb qui va començar a sortir ara ha fet tambe quatre anys, l'Oscar.

Avui mentre estava a un super del meu ex-poble, gairebe atropello a la Pili sense adonar-men. Qui es la Pili? Doncs la ex-'sogra'. Allo que vas distret pels passadissos mirant cosetes i de cop...PAM! Hoxtion. "Ay, perdone perdone...hombre, que tal estamos!" "Blablabla, que me he enterado que pasado mañana hay fiesta!" i tal i cual.

Al sortir del super, he pensat de passar a fer el que em rondava pel cap aquests dies, dir hola i desitjar tota la sort del mon a la parella, pero en passar per davant de casa d'ella, que venia de pas (i no es 'em ve de pas fent una volta de 3 kms' si no que realment ve de pas) he vist cotxes (entre ells el cotxe de l'Oscar, amb qui l'unic cop que hi he parlat va resultar tambe un pel accidentat: "Que te pires nen") i gent i he suposat que estarien atrafegadissims, aixi que he decidit trucar tan bon punt arribes a casa. I aixi ho he fet.

I durant el viatge tenia com una sensacio extranya, aixi com de tonteria i que no se definir d'una altra manera.

La reaccio de la Pili al super ha estat bastant neutre, pero per telefon...doncs como que mala espina. En fi, que despres d'una conversa d'escassos 30 segons, ja li he dit, m'ha preguntat com estava, si estava be i tal i cual i res mes. Lentament, la sensacio de tonteria va desapareixent.

Estic segur que avui hi haura tema de conversa en depen de quins cercles, pero be, li havia de dir, i no amb retintin ni res, ho he fet de tot cor. A mes, que collons, es casen dissabte gracies a mi. M'haurien de donar les gracies XDDDD

En fi, que crec que les coses haurien de quedar tal i com estan, es a dir, quedar jo com el dolent (tot i que vaig preferir ser noble i trencar en comptes de fotre banyes, per a ells realment va ser aixi, que hi farem) i millor no intentar arreglar-ho, que ja sabem que una persona pot intentar fer una cosa amb la millor intencio del mon, pero les interpretacions que la gent en pugui fer, (molt)sovint disten un univers amb l'intencio primigenia. Prefereixo quedar com un covard a espatllar res.

Miriam i Oscar, que sigueu feliços en aquesta nova etapa que començareu dema passat i que tingueu tota la sort del mon. Namárië! Mára mesta ar annali len!!

Jueves 8 Julio 2004 a les 22:52

mes somnis

Avui he somiat que em trovaba una noia amb qui havia tingut un rotllo o alguna cosa aixi molt temps enrere, i que venia amb un nen que resulta que era el fruit d'aquell rotllo. Si mes no era curios perque quan, dins el somni, recordava la 'noche de pasionnn' , podia anar tirant endavant i enrere com si fos un video.
Despres la noia marxava dient que no volia res, nomes havia vingut a ensenyar-me el meu fill, pero de molt bon rotllo i tal...i jo i la Meri ens quedavem flipant. Mes o menys ha sigut aixi.

Vaig a la biblioteca.

Miércoles 7 Julio 2004 a les 12:20 | Comentaris (1)

incompetencia sublime

Envio un mail a sugerencias@ya.com explicant que el mes que ve em canvio de casa i que per tant m'hauria de donar de baixa, i que necessito que em diguin com fer-ho.
Aixo es el que he rebut:

"Hola,
Estaré fuera de la oficina hasta el martes 13 de julio. Si tienes algo urgente ponte en contacto con Codés Jiménez: codes.jimenez@corp.ya.com
Gracias"

De nada.
NOTA: deixo les adresses de correu intactes perque es el que es mereixen, per tenir un sistema d'atencio al client tant correcte com per la muntanya de missatges que m'arriben cada dia dien explicant nosequines histories de virus que envio i que em passi l'antivirus.

Señor Codes Jimenez, es suposa que voste hauria de saber que hi ha una cosa que es diu redireccio de correus o "alias" i que es fa servir per enviar els missatges que arribin a una determinada adressa, com podria ser sugerencias@ya.com, a alguna bustia on es puguin gestionar aquestes suggerencies. Ah, i que sapiga voste i tota la colla d'incompetents de ya.com que jo no puc enviar missatges infectats amb cucs i demes coses d'aquestes, ja que ni faig servir sistemes operatius com Windows (tm) ni clients de correu com Outlook(tm) que ho permeten. Aixi que no em vinguin amb histories. Bones vacances senyor Jimenez.

Miércoles 7 Julio 2004 a les 0:37 | Comentaris (1)

plastics rules the world

Es alucinant la quantitat de plastic que hi ha al mercat. Gairebe tots els productes que es poden comprar a qualsevol supermercat van envasats en plastic, Excepte els tetrabriks (tot i que tambe incorporen una petita dosi de plastic), les llaunes, els yoghurts de vidre i els pots de conserves i poca cosa mes
Fent un analisi de les escombraries he flipat. Tot son bosses, safates, envasos protectors, film d'aquell que s'enganxa i es tan incomode de treure . Per comprar un pressec, l'has de posar a una bossa de plastic enorme per poder pesar-lo i posar el preu (absurd).
Potser se'm podria acusar de ser insostenible. Tot i aixi miro i remiro tots els productes, intento no agafar gaires coses que vinguin plastificades (i tambe comprovo la procedencia dels productes, pero vista l'oferta, no hi ha escapatoria, fins i tot anant a botigues petites t'has d'empassar mig quilet de plastic a cada compra. I es que la sostenibilitat i la sensibilitzacio pel reciclatge hauria de començar per les mateixes empreses, si no, els usuaris finals no tenim cap opcio.

PD: m'estic adonant que ultimament començo a no escriure per mi i fer-ho com si algu hagues de llegir els meus posts...no em barrufa.

Martes 6 Julio 2004 a les 12:46 | Comentaris (1)

tonteries

Seguint amb la tonica rajantil, estava fent un bonic post on m'explaiava i em fotia amb una persona, pero com vaig posar al post anterior, no val la pena gastar temps en tonteries, aixi que ni l'anomenare.

Au, a cagar.

Lunes 5 Julio 2004 a les 20:17 | Comentaris (0)

hittoria de humó (reviewed)

Ahir em vaig tirar un parell d'hores escrivint un (mitjanament)extens post sobre Pilar Rahola i les seves noves facecies (des que llegeixo segons quins weplocs cada dia em normalitzo mes linguisticament), pero al cap i a la fi, perque malbaratar mes temps i donar mes publicitat a individus que despres de sortir a "Hola" se les donen de lliurepensadors* i han d'anar a l'altra banda del mon per a que els escoltin i els paguin les garrofes (i els donin doctorats Honoris Causa), ja que aqui tothom els coneix i ja no tenen absolutament cap credibilitat...aixi que...Pilar: veste'n a cagar! I si pot ser, no tornis.

*-Algun dia haure de fer un post sobre "lliurepensadors"...nomes sentir aquesta paraula m'agafa l'alergia i un riure descontrolat.

PD: Tambe fare un post sobre ninyatos cabrons que es foten a la finestra a donar gas a la puta moto trucada amb l'intencio de deixar-me sord.

Viernes 2 Julio 2004 a les 20:18

somni

Anem per una zona boscosa i muntanyosa. La carretera no te guardarails ni res i al costat hi ha un precipici considerable. No se si fem tard o es que tenim ganes de pirar, per tant anem rapidets. Arriba una corba cap a l'esquerra amb una senyal de prohibicio d'anar a mes de 90. Anem a 90 justos a la corba, m'obro una mica massa i trepitjo la linia continua, pero no te perque passar res...pero passa. La furgoneta se'n va de darrera, surt de la calçada i comencem a volar, pero no fem ni voltes de campana ni res, la furgoneta vola horitzontalment i veig el fons del precipici intuint que ens fotrem una castanya tremenda i ens hi quedarem. A baix es veuen els arbres i el terra nevat. Començo a cridar...em desperto amb una sensacio molt angoixant...haure de pendre nota d'aquest avis.

Jueves 1 Julio 2004 a les 10:17 | Comentaris (1)

-30 dies

Acabem d'arribar de fer el comando d'inspeccio del nou pis.
Es un tercer sense ascensor. El pis no esta malament, un pel vellet pero s'arreglen 4 coses i a correr.

Tindrem estenedor propi, no com ara que hem de fotre la roba a la finestra del repla de l'escala o al passadis. Les finestres donen a la part de darrera, on hi ha un altre bloc, podrem fer vida social de finestra a finestra i veuran tot el que fem i desfem a casa, tot i que nosaltres al ser a un tercer pis, podrem veure els de sota tambe, jejejeee...per cert, a sota hi ha terrasses d'altres veins.

No hi ha calefaccio, pero hi ha gas natural(tm). Te telefon, i aixo vol dir que ens estalviem 40€ de trasllat de linia, tot i aixo tocara pagar el canvi de nom suposo, de la timo no t'escapes mai. L'instalacio electrica es moderna i no com ara, que son dos fils d'aquells gruixuts de coure en una instalacio electrica pre-constitucional po lo meno.

Hi ha dues habitacions lliures on hi posarem, a una on corre mes la fresca els ordinadors i a l'altra de moment la maquina de cosir de la Meri, a veure si aixi pot començar a fer roba per vendre, i amb el temps, els plats i "l'estudi de so".

Prop de casa hi ha un Condis i un Caprabo, un colmado, una orxateria, l'Avenç, un forn, un bar amb "comidas economicas" just davant, la biblioteca, l'ajuntament, un parell de veterinaris per al gatocabron, el Trambaix(uoooo!), bus, metro, un parell de mercats, una mena de cafe/restaurant colombia, una residencia i el cementiri, entre d'altres coses.

Per aparcar....mmm...sera complicat, tot i que avui no he tingut gaires problemes, la sort del principiant suposo. En Garusi diu que es un barri molt original i una de les millors zones...el tema d'originalitat ja l'he pogut comprovar sense baixar del cotxe: just quan arribava, a un semafor m'he creuat un parell de cotxes tunejats amb enganxines de "central" amb els seus corresponents technocholos sense samarreta i amb la gorra al volant. Suposo que es referia a aixo quan parlava "d'originalitat" XD. I sobre aixo de una de les millors zones, ara no se si va amb segones o que... :? En fi, com que tampoc fem molta vida social ni veinal ni res de res, no crec que ens afecti, i si sentim musica en plan OT gaire forta, doncs contra-atacarem amb Spacemonkey o Talamasca, aixi que qui te les de perdre no som pas naltros XDDD

L'unica cosa que em fa un pel de grima es que al pis de sota hi viuen uns cosins llunyans, els que nomes veus pels dinars de nadal, i que per la vora tambe hi tinc un parell de cosinets, a part de tots els altres que tambe viuen per la zona. Mel's imagino venint a casa tots mig tajes en plan "uf, encara no puc arribar a casa, men vaig a casa el primo a que se'm baixi una mica" XDD

En fi, parides a part, crec que hi estarem be, tot i que ultimament estic jo molt anti-jungladeasfalto i tiro mes cap a muntanya/llibertat/traveller i em vaig a fotre just al costat de la gran urbe. Una altra mostra de la meva adiccio a les contradiccions.

Jueves 1 Julio 2004 a les 1:47 | Comentaris (0)