internet explorer ha causado error...

I despres d'aquest missatge tant bonic, em pregunta "Quiere mandar un informe de error?" i tambe "Reiniciar Internet Explorer?".
Responc que no i que no.........i efectivament...I.E es reinicia...

Miércoles 18 Agosto 2004 a les 16:38 | Comentaris (2)

assalt al Euskal Jai Gaztetxea (o la batalla del abismo de Helm)

"Un futuro de libertad, de convivencia y de respeto, donde la violencia no tenga cabida ni justificación y sea rechazada con un rotundo 'no' por una sociedad que defiende la vida de las personas por encima de cualquier otro derecho, ya que sin ella, sin la vida, no hay derecho posible"

Aquestes paraules les va dir Yolanda Barcina Angulo quan va ser escollida alcaldessa d' Iruña. Com podreu veure, hi ha una clara falta de 'comprensio lectora' com deien a l'escola.
No se que entendra aquesta dona per "llibertat, convivencia, respecte i on la violencia no tingui cabuda ni justificacio", pero pel que ha passat avui a Iruña, una de dos, o aquesta dona es una dislexica tremenda, o es que es una d'aquestes persones ciniques, falses, hipocrites i malparides que abunden en la classe politica, ja que no nomes ha autoritzat un desallotjament extremadament violent, si no que al mateix temps que es duia a terme, es demolia l'estructura de l'edifici: grues tirant la porta a terra com si fossin ariets, grues colpejant parets, amb tanta brutalitat que fins i tot els veins de les cases adjacents al gaztetxe han sortit al carrer de les esquerdes que s'hi estaven fent. S'ha impedit que bombers i serveis sanitaris accedissin a la zona. S'ha impedit que els advocats de la gent del gaztetxe entressin a l'edifici amb les claus dels cadenats per a que la gent que estava encadenada pogues sortir, ja que temien per la seva vida degut als animals de l'empresa responsable de l'enderroc: DEMOLICIONES CORTES Y TALADROS, S.A. S'han fet carregues policials indiscriminades(?) per tota la zona del casc vell...

Sra. alcaldessa, es aquest el seu model de respecte per la vida humana? Es aquest el seu "no a la violencia"? Sincerament, voste i els responsables tant de la policia municipal, la policia espanyola, la policia foral com els de DECOTA S.A. haurien d'estar reclosos a un psiquiatric per psicopates.

-Desallotjament en plan "Batalla del abismo de helm" del gaztetxe d' Iruña.

Martes 17 Agosto 2004 a les 2:07 | Comentaris (2)

ells son la llei!!

Fa uns dies que en algunes llistes de correu es comenta l'entrada en vigor de la nova llei sobre la propietat intel.lectual el proper octubre.
No contents amb aquestes parides de llei, ara hi ha una campanya de denuncia publica al mes pur estil 1984. Consisteix en uns cartellets on apareix un noi clarament en actitud d'estar fent alguna cosa amb un ordinador i un cartell que diu: "La difusion de contenidos ilegales en internet es un delito castigado incluso con penas de carcel" i un telefon al que es pot trucar si es te la sospita que algu "publica continguts ilegals".
I jo em pregunto, que s'enten per "continguts ilegals"? Ah, si, baixar-se musica, baixar-se pelis, baixar-se warez, etc... La putada es que aquest "etc" podria abarcar moltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissimes coses que no interessin als "creadors de continguts legals".

Quina es la seva solucio? Un cop mes, criminalitzar la xarxa. Ja es va fer amb la LSSI-CE, que per cert, no ha fet una punyetera merda amb el tema de l'SPAM (exemple: la Meri rep cada dia uns 160-200 emails SPAM) i que permet que qualsevol persona 'denuncii' a algu que tingui una web amb "contingut ilegal", es va intentar ficar la por al cos dels usuaris de xarxes P2P dient que sel's portaria al jutjat, el canon de l'SGAE, ara donant un telefon per a que tothom denuncii a tothom i dins de poc temps amb una llei sobre propietat intelectual.

Un cop mes es demostra perque Espanya esta a la cua d'Europa en temes de Societat de la Informacio: perque en comptes d'alfabetitzar digitalment a la gent, es promou l'us de programes propietaris: Word, Excel, MS Office, etc. Tots ells fets per al "Sistema Operatiu" Windows.
Si al pobre peato que fa un curs d'aquests per aturats nomes li ensenyen com funciona el Word i despres no pot fer-lo servir a casa perque no te diners per pagar la suite MS Office, doncs abans que veure com ha malgastat el temps, es baixara el programa amb l'Emule o el que sigui, i despres se l'acusara de piratejar.

Doncs jo els acusaria a "ells" de fomentar l'us de practiques ilegals pel fet de fer cursos on s'ensenya nomes el funcionament de programes propietaris sense donar cabuda a sistemes i programes alternatius lliures i gratuits, de descarrega/difusio per internet tambe lliure i 'gratuita' (entre cometes perque "l'unic" que s'ha de pagar es l'acces a la xarxa).

I per acabar m'agradaria comentar als possibles lectors (especialment a aquells que creen "continguts legals" com podrien ser blogs, escriptors, musics, etc...) que comencin a mirar-se temes de copyleft, llicencies lliures, etc per si de cas. I tampoc estaria malament que tambe es comencessin a plantegar de migrar els seus ordinadors cap a sistemes operatius lliures, com poden ser qualsevol GNU/Linux, FreeBSD, NetBsd, BeOS (per a molt freaks), etc, etc, etc, etc i mes etc...
I si algu vol mes informacio, amablement contestare allo que estigui dins els meus limits, i si no se'l dirigira al lloc apropiat.

Enllaços d'interes:

-GNU No es Unix
-Llicencies CC i tambe CC a Catalunya
-Article a El Mundo del Navegante sobre la nova llei de Propietat Intelectual.
-Mes copyleft
-Pagina de'n Jorge Cortell-Albert sobre propietat intelectual i drets de reproduccio.
-En el principio fue la linea de comandos. Una petita historia dels sistemes operatius. Molt recomanable.
-Cartell alternatiu a la campanya "Ahora la ley actua".

Lunes 16 Agosto 2004 a les 14:10 | Comentaris (0)

projecte setembre

Navegant navegant, m'he retrobat amb ciberpunk.org i mirant per aqui i per alli, he trobat el Projecte Setembre.

Aquest projecte va d'organitzar debats i xerrades a les biblioteques publiques i a centres socials sobre drets civils, lleis sobre internet (el proper octubre entrara en vigor la nova llei organica de la propietat intel.lectual), xarxes publiques, la fractura digital, la immigracio, el canon, etc... Aquestes xerrades tindrien lloc el dissabte 11 de Setembre.

Segurament, en alguns cercles aixo es veura com una mena de 'distraccio' sobre el que "realment importa", la diada, i mes quan l'impresentable d'en Pique ha dit el que ha dit.

En fi, jo crec que hi ha temps per a tot i que ja tocaria començar a mirar endavant en comptes d'estar mirant sempre enrere, i queixant-se del mateix, que ja han passat 290 anys i encara estem igual.

Domingo 15 Agosto 2004 a les 22:12 | Comentaris (0)

"Colon, el payes y pecado original"

Aixo es un correu electronic que acabo d'enviar a Telecinco en referencia a un intent humoristic a costa dels catalans:

Buenas noches.
Hace unos minutos estaba viendo el programa Pecado Original en su cadena, Tele 5, cuando aparece el intento de sketch en el que se comenta un documental que dice que Cristobal Colon tenia origenes catalanes. De entrada ya me ha sorprendido que el "era catalan" se diga chillando y de mala manera. Lo de los restos de botifarra (si se�ores, con "o") y el "pantumaca"(1) en los huesos del navegante podria pasar como un chiste bastante malo, lo de la camiseta de Ronaldinho, bueno, hace gracia, el espiritu ahorrativo, etc... Pero lo que me ha molestado bastante es que se diga que "lo que demuestra el origen payes de Colon"...¿saben acaso que es un payes?
Muchas veces se usa ese termino despectivamente para denotar la presunta poca inteligencia y/o la ignorancia de alguien, pero contrariamente, un payes es una persona que tiene una gran sabiduria, hecho que han demostrado ignorar completamente.

Luego sacan el chiste facil de Carod-Rovira y las fotos del lider de "Ezquerra". Bueno, aceptaremos que era un juego de palabras ya que el 'periodico' de la noticia era el falso clon del ABC.

Para terminar, ¿saben ustedes que el nombre de su patrocinador, "président" no se pronuncia PREsident? ¿Saben ustedes que, en frances, el acento agudo en la e se usa para que la letra se pronuncie y no sea muda?
Obviamente, la respuesta es no. Y no seria grave si la palabra en cuestion no fuera la marca francesa del patrocinador del programa.
Tambien me gustaria comentar que Maragall se pronuncia con "elle" final, no con "ele".
Dicho esto, ¿quien seria el "payes"?

Arnau Fuentes Esteller
Un ex-espectador de "Pecado Original".


(1) ¿Alguien me podria decir que significa "pantumaca"? Que yo sepa, este vocablo no aparece en el diccionario de la RAE. Quizas se quisieran referir al "pa amb tomaquet" o pan con tomate en la lengua de Cervantes (que por cierto, si levantara la cabeza...). Que triste tener que tirar de los tipicos topicos para hacer estos pateticos intentos humoristicos, ¿sera que estamos de vacaciones y el personal suplente esta formado por "payeses"? Prefiero pensar eso a que el equipo de guionistas sea el de la temporada normal, porque si no, menuda verguenza...


Despres encara hi ha qui te els collons de dir que "los catalanes destrozan el idioma castellano" quan esta mes que demostrat que l'inmensa majoria de castellanoparlants no saben ni interpretar les regles basiques de l'ortografia de la seva llengua.
A ver todos juntos niñossss.... la LLuvia en SeviLLa es una pura maraviLLa.

Colla d'ignorants!

Martes 10 Agosto 2004 a les 23:34 | Comentaris (1)

Demanda d'inconstitucionalitat contra el canon de la SGAE

Mirant correus atrassats, n' he trobat un que comentaba noseque d'una nova forma de lluitar contra el canon que imposa la SGAE als suports digitals.

Es pot llegir la noticia i seguir els enllaços a barrapunto.

Martes 10 Agosto 2004 a les 14:59 | Comentaris (0)

Desenvolupament sostenible

Definicio de "Desenvolupament sostenible" per Hakim Bey:
"Sustainable development"—that means very expensive houses for vaguely ecologically conscious idiots from New York."

Clos i companyia, preneu nota.

PD: l'article sencer es pot trobar, en angles, aqui.

Martes 10 Agosto 2004 a les 14:02 | Comentaris (1)

güelcome to esplugues

Despres d'una setmana frenetica de trasllat, la tira de cafes i pepsis, entrepans, carretera, esperes absurdes i tocacollons i escales...per fi hem pres posessio del nou pis a Esplugues!
Tota una setmana complerta fent viatges amunt i avall, baixant mobles vells i pujant trastos nostres (3 pisos!) liquant-nos literalment amb la calor, amb pressa perque a les 15 h. jo entrava a treballar. Per sort dilluns i dimarts em van donar festa i vam poder fer 2 viatges diaris.

Tot i aixo, encara no hem acabat amb el trasllat, ja que dimarts a la nit semblavem una familia d'arabs que marxen de vacances, la furgoneta plena fins dalt, nomes li faltava el farçell al sostre. I com que al pis nou, resulta que no s'hi pot fer soroll a partir de les 21:30h. (1) doncs vam optar per deixar la majoria de coses a casa mons pares, ja que començar a descarregar i pujar els bartuls a la 1:40 de la matinada podria ocasionar algun que altre conflicte veinal.
(1) El divendres que estavem a casa amb l'Hector i el Titu Mart, vam agafar una mica de gel del congelador i es clar, per treure'l s'ha de picar la glaçonera...doncs rapidament va venir el Molt Honorable de l'escala i ens va espetar que no eren hores de picar. D'acord, les 21:30 no son hores de picar de manera salvatge una glaçonera, pero tambe ens ho podia haver dit amb mes bona cara, i mes si resulta que som cosins segons..."Ei hola que tal, que encara no ens haviem vist...com va la cosa, esteu molt liats? Per cert, que si podeu no fer tant soroll millor que millor" etc, etc en comptes d'obrir la porta i trobarte'l de cara i que et diguin "Ets tu qui esta picant? Doncs como que no" (no va anar exactament aixi, pero mes o menys).

En fi, que al dia següent vam parlar amb ell i tot aclarit. Suposo que tambe va ser tan brusc perque els antics habitants es fotien unes juergues salseras fins les 3 del mati, movent mobles i liantla i deuen estar una mica cremadets, pero vamos, que no es just que et jutgin per actes que han comes altres persones amb les que l'unica cosa en comu es que tu vius on ells ho feien abans.

I res mes, ara toca anar colocant les coses, de moment tenim els ordinadors (tot i que jo estic un pel claustrofobic), la tele i la seva taula (amb rodes instalades al mes pur estil Bricomania), la cuina (falta la rentadora) i una estanterida que ens vam trobar pel carrer i que queda chula chula a la paret taronja. I a mes a mes tenim dos gats i no tenim Internet fins a Setembre!!! (tecnicament en tindrem, pero com estarem a Portugal, paish tropical...all i aigua)

Next event: Boom Festival (-17 / 22 dies i comptando: 17 per marxar cap alla i 22 per a que començi)

Jueves 5 Agosto 2004 a les 16:31 | Comentaris (0)