fills de puta...

Al senyor fill de puta que aquesta tarda conduia un Peugeot familiar platejat, matricula 9022CVC(o 9122CVC) per la A-2 en direccio Lleida, a l'alçada d'Abrera, avui als volts de les 15h: AIXI SE'T CAIGUI LA POLLA A TROSSOS TROS DE CABRÓ MALPARIT!!!
Si vols adelantar per la dreta a mes de 140Km/h quan el cotxe de davant (jo) esta a menys de 4 metres del respectiu cotxe de davant, ves a correr al circuit de Montmelo, i si tens pressa doncs et fots, que jo tambe en tenia i molta mes que tu, fill de puta temerari. Si vols matar-te fot el cap dins la tassa i estira de la cadena, pero no posis en perill els cotxes que viatgen prop teu a l'autovia.

Als responsables de les guardies: aneu tots a cagar. La questio es que a mi em toqui currar el putu 9 d'octubre oi? Ni tan sols si em canvien el torn i em posen un suplent. Us heu d'escarrassar perque en comptes de suplir-me a mi li faci la suplencia al que supleixo jo, ja que a ell no li toca guardia, i aixi jo em menjo la guardia amb patates oi? Us heu passat molts pobles ja: primera guardia: pont de nadal'03 (el novato pringa, no problem). Segona guardia: pont de setmana santa'04. Tercera guardia: just els dies que agafava vacances (per sort la normativa nova ha sortit despres, que si no me la farieu recuperar). Quarta guardia: pont de la hispanitat'04 (gracies a un trapicheo que heu fet "perque al juliol es va parar la roda i torna a començar al setembre" i quina casualitat que em toca a mi el pont). I mira quina curiositat, si seguim l'ordre que hi ha, la següent em tocara per carnestoltes'05.

Meravella de les meravelles fantabuloses! M'he menjat tots els putus ponts d'aquest any! Ohhh! (Ah no! El pont del 7 de desembre no mel foto jo, gracies oh deus de l'Olimp) -"Es que la roda es la roda i porta aquest ordre". Molt be, feta la llei feta la trampa. Ja us ho trobareu. Si em trec les opos, potser us donaran bastant pel cul a tots plegats, a veure qui es el/la guapo/a que us treu la feina com ho faig jo i que a sobres em tracteu d'inutil enviant-me emails dient que "el material d'oficina l'has de demanar a tal i cual que la comanda la fan elles". A veure enterats, la comanda de material d'oficina fa un any que la faig jo. I si no la feia jo, aqui no la fotia ni deu, aixi que no em toqueu mes els collons.

S'enten ara perque hi ha funcionaris fills de puta?

Jueves 30 Septiembre 2004 a les 17:34 | Comentaris (0) | TrackBack

Imhotep esta entre nosaltres...

Doncs anava jo pel carrer cami del caixer automatic quan, SORPRESA! M'he trobat al sume sacerdot Imhotep!! Qui es? Doncs ni mes ni menys que el dolent de "La Momia". No es conya no. Portave tratju i corbata (vermella) pero era ell, n'estic mes que segur. Aixi que si d'aqui res apareixen cadavers tots xuclats, quien avisa no es traidor.

Que mes...doncs he comprat la terra pel gat, pero com es un cabron, quan li he canviat ni s'ha percatat, el paio estava tot sobat al llit, a veure si aixi deixes de donar-nos la tabarra, tros de caganer pelut.
Tambe m'he fet amb el dinar, i de pas he passat per la biblioteca, que per fi l'he trobat oberta. Es realment gran i fins i tot te consigna i maquinetes de refrescos. He agafat "Ebano" que me l'havia recomanat el pediatre. Despres he passat per la cafeterida i mira, cafe, donut, piti i he començat a fullejar el llibre, que de moment m'ha agradat. Descriu l'Africa dels 50 (al menys comença al 1957).

I ara mateix vaig a fer honor a la dita popular que diu "Piti i tallat, truny assegurat". Que em vagi de gust.

Jueves 30 Septiembre 2004 a les 14:56 | Comentaris (0) | TrackBack

american lifestyle

Buscant buscant un paquet de cafe que presumptament ens va donar la suegra, he trobat: un paquet de farina per a fer pancakes (aka tortitas tipiques de peli yanki)!!!
Es una de les poques coses que es salva de l'estil de vida america.
Vaig a treure pasta per a tabac i "sirop d'erable" per fer les dallonses. Afgggggfffgfgfgfgffff (litres de baba)
PD: i terra pel gato, i alguna cosa per dinar...i no se...

Jueves 30 Septiembre 2004 a les 12:25 | Comentaris (0) | TrackBack

somni

Erem a una mena de castell i estafem fent l'examen de les oposicions. El Mart tambe hi era i treia mala nota crec, ell i una noia que li havia copiat l'examen i que tothom ho sabia, i que en treure tambe ella mala nota, a sobre li fotia la bronca al Mart per no haver contestat be.

Jo treia un 70% mes o menys, pero el profe em deia que repetis l'examen l'endema per millorar nota.

Despres estic a un carrer empedrat aixi antic, i crec que corre per alli la bibliotecaria del Bruc. Vaig amb una bicicleta de ciclista que em va molt gran. Començo a pedalejar per tornar noseon, pero comença a ploure, penso si seria millor girar cua, pero decideixo continuar. Segueix plovent i un cotxe casi m'atropella quan surt derrapant d'una corba.

Jueves 30 Septiembre 2004 a les 12:02 | Comentaris (0) | TrackBack

gmail? Pa tu.

Per que tothom vol tenir un compte de Gmail? Com es en plan "invitacion" sembla que formis part d'un grup selecte o que? Si d'aqui un mes tot kiski tindra un compte gmail!
I a veure, vale, te un giga de capacitat: i que faras, enviar un missatge amb un fitxer adjunt de 500 MB o que? Per a que coi serveix un compte de correu electronic amb capacitat d'un giga? Per a res, perque un compte de 10 megues no te l'acabes mai. "Oh, es que jo encara vaig amb webmail!" Doncs fest-ho mirar, perque amb qualsevol conexio que tinguis ja et ve inclos un compte de correu POP (minim 5 MB) i si no, doncs a yahoo en tens 100 de MB.
"Aixo ho dius perque a tu no t'han enviat l'invitacio" Pos no, un amic me la va oferir, pero vaig declinar l'oferta per la rao següent: tinc uns 5 comptes de correu amb la capacitat següent:
dos de 100MB
un de 10 MB
un 2 MB
dos de 20 MB

TOTAL: 252 MB

Comptant que cada correu electronic NORMAL fa com a molt entre 3 i 10 kB, tinc capacitat de sobra per estar mesos sense mirar la bustia.
Ara be, com que la gent moderna envia correus amb HTMLs, adjunts de Power Point i demes porqueries (que si, que a vegades fan gracia, pero seria interessant que en comptes d'espamejar a sac i rebentar els comptes, avisessin per si esperes algun missatge important i no pots estar perdent el temps baixan 3 megues de powerpoint o ets de vacances i no pots buidar la bustia), doncs llavors la capacitat minva rapida i considerablement.

Es per aixo que no vull cap compte a gmail, perque els comptes em sobren i a part no tinc ganes de pertanyer a cap club al que nomes s'hi accedeix amb invitacio previa (i menys quan d'aqui uns mesos tothom en formara part).

Seguint amb la meva manera de fer, optare per una samarreta en la que hi posi "NO TENGO CUENTA GMAIL, Y QUE!"

Miércoles 29 Septiembre 2004 a les 15:21 | TrackBack

donnie darko

Es curios com he arribat a veure aquesta peli. Fara com a minim un any i escaig que un colega a qui no he vist mai me la va recomanar...la vaig baixar pero es va quedar arraconada al disc dur. Ahir o abans d'ahir mentre estava amb un joc multiplayer, 2 o 3 persones de cop i sense cap rao que pogues copsar van començar a parlar de la peli...peliculon...el final m'ha deixat per un moment amb la pell de gallina.
S'ha de veure.

Miércoles 29 Septiembre 2004 a les 5:14 | Comentaris (0) | TrackBack

novetats internautiques

En un email que he rebut avui, s'informa de la presentacio en societat de La Farga, que es un portal catala dedicat a idees i projectes relacionats amb el programari lliure. Es interessant perque es el primer portalet aixi oficial i en el que la Gene hi posa quelcom. A veure que en surt.

Tambe tenim dues noticies mes: la primera es que divendres que ve, dia 1 d'Octubre, es fa la presentacio de Creative Commons a Espanya a l'aula magna de la UB. Es presentaran les llicencies tan en castella com en catala, i aixo es bo per dues raons, la llicencia en catala passa a ser legal i la presentacio es fa a Catalunya.

L'altra noticia es que al novembre arriba a Barcelona la 'spanish tour' de W3C sobre estandards web, que com tots sabem es allo que IE no compleix ni por asomo ni per vergonya ni per res, a veure si els de MS epaña s'hi passen i prenen algun que altre apuntet per passar-li al jefe.

Martes 28 Septiembre 2004 a les 17:20 | Comentaris (0) | TrackBack

Ánsar...ese hombre?

image004.jpg

Aixi es va quedar "El Pensador" davant les paraules del nostre amic Ánsar. I es que ni les estatues poden quedar impassibles davant l'enorme sapiencia d'aquest home.

Lunes 27 Septiembre 2004 a les 15:00 | Comentaris (0) | TrackBack

Diumenjaire

Po si, avui hem fet el domingueru. Aprofitant una pausa de sortir de festa i tal, la Meri va proposar d'anar a algun lloc a veure verdura i tal, i al final, hem anat d'excursio a Ripoll.
Ha estat una visita llampec perque hem seguit la nostra linia de pendren's les coses amb la calmissima, i per aixo hem sortit de casa a les 3 tocades, pero be, hem tingut temps de fer un petit tomb per Ripoll i de preguntar al punt d'informacio peer a recopilar paperets i cosetes per futures incursions, que hem decidit que siguin molt mes periodiques en comptes de tan esporadiques com ara (aquesta ha sigut la primera des de que ens ho haviem plantejat fara mooooolts mesos) i aixi anem coneixent llocs i coses, perque de fet, hem vist molt poc de Catalunya.
A part d'aixo, hem tornat per Berga disfrutant de les corbes i de la posta de sol, he fet unes quantes fotos que a veure com surten sense fotometre (depen com fins i tot les penjare en algun lloc).
I per acabar, hem disfrutat de l'eix del Llobregat amb la seva caravana de diumenge tarda, com ha de ser, ja que si no chupes caravana, no ets un diumenjaire complert.
A la prochaine!

Lunes 27 Septiembre 2004 a les 1:04 | Comentaris (0) | TrackBack

una mica d'historia (reivindicacio del xarneguisme)

Avui mentre era al meu nou i temporal torn de mati, he estat escoltant la radio (ona catalana mes concretament) i he pogut escoltar a quelcom Bosch (crec) que es l'autor de la trilogia 1714 o mes o menys aixo.
Aquest senyor, que m'ha agradat molt tant el que ha dit com com ho ha dit, ha comentat que en Villarroel es un dels grans 'damnificats' de l'onze de setembre del 1714. Ha comentat que, tot i no ser 100% catala, no parlar catala ni en l'intimitat ni en la vida publica, va ser un dels que mes aferrissadament van defensar Barcelona (comandant de la defensa abans que designessin a la Mare de Deu de la Merce com a 'comandant en cap de la ciutat'). Va sortir a la defensa quan calia, el van ferir i tot i aixo va seguir burxant als cabrons borbons, quedant-se a la ciutat quan podria haver-ne fugit.
Tot el contrari de Rafael de Casanova, catala dels de sempre, que des d'un principi es veu que es va oposar a la defensa fins al final de la ciutat, no volia sortir pero al final ho va fer, pero tard i malament, i amb tanta mala hostia que tambe el van ferir, pero en comptes de donar la cara, es va fer fer un certificat de defuncio i fent-se passar per frare va fugir corrents de Barcelona abans que entressin i el pelessin. "Es que va marxar a l'exili per seguir burxant des d'alla", pos no, al cap d'un any resulta que tornava a ser a Barcelona, traballant d'advocat...ves quina cosa, a qui s'amaga i fuig li posen flors i li rendeixen homenatjes a la tomba, i a qui es va deixar la pell, ni cas.... Sera perque un era catala catala i l'altre nomes era un xarnec? Suposo que ara tothom dira que no i s'exclamara i es trencara les vestidures i s'arrencara la barba....pero coses com aquestes solen passar en aquesta merdeta de pais.

Per mi, l'onze de setembre podria anar a pendre pel sac, perque entre les gilipollades institucionals i coses com aquestes (oju, que no dic que sigui certa aquesta visio de la historia, pero diria que te molts numeros per a ser-ho) que malauradament solen passar, cada cop tinc mes clar que m'estic tornant anti-nacionalista, pero antinacionalista total.
Ens hem de barallar per un tros de drap pintat? O perque fa 290 anys els cabrons dels anglesos ens van deixar amb el cul enlaire davant dels francesos (recordem que la guerra de successio no era pas afer nostre, pero com sempre fan els anglesets, lien a tothom i quan no els conve, "me llaman del almacen..."), o perque ens acusen de bandolers aquells que porten 20 anys robant descaradament, o perque la llengua es prostitueix...?
G-I-L-I-P-O-L-L-A-D-E-S!!!

Aqui tots vivim al mateix planeta, tots respirem el mateix aire, tots som humans, tots som iguals, encara que alguns ens vulguin vendre fets diferencials, racials, linguistics i imbecilitats d'aquestes.
Si no deixem de mirar enrere, queixant-nos del que ens han fet, mai podrem veure la paret vers la qual anem caminant i a la que, irremeiablement, ens fotrem una altre gran i tremenda hostia.

Viernes 10 Septiembre 2004 a les 19:31 | Comentaris (1) | TrackBack

putu spam

Marxo una setmaneta i em trobo amb uns comentaris de SPAM de merda...
Aixo es nocturnidad, alevosia i mala fe.
En fi, ja estan esborrats i les IP bloquejades (dubto que serveixi de res, pero per si de cas...)
Espero que no hagi d'arribar a haver de deshabilitar l'opcio de posar comentaris...pero de moment, anirem fent proves a veure com evoluciona la cosa.

Jueves 2 Septiembre 2004 a les 15:10 | Comentaris (2) | TrackBack